Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvizdic je primjer nesposobnosti, primitivizma i gluposti. On je primjer građanima za koga i za koju političku partiju ne treba da glasaju! Dezerter.
sve to nema veze..vazno je da voli Sandzak !
Jednom kad sve ovo bude juce stavit ces na krilo unuce kad bosanske zime zasnijeze reci, ja sam bio tu kad je bilo najteze ja sam bio s Bosnom kad je bilo najteze Sve sto zelim reci da kucnuo je posljednji cas ne bude li Bosne tada nece biti ni nas
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa što ne riješiš premijeru. Nemaš kad od zapošljavanja novinara iz Slobodne Bosne Avdićeve žene Danke i Suzane Mijatović. Samo kratko će imto zaposlenje trajati. U oktobru mogu sa tobom u pm, tamo ćete svi redom završiti!
EVO ŠĆEPINIH BOTOVA SELAM VAM SVIMA ŠTO VAS IMA NEĆETE JOŠ DUGO
FAHRUDIN RADONČIĆ ➡️ FIKRET ABDIĆ
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zviz, zvizzz Idi ubij se!
Sta ces ti jado i tvoja bijedna drzava
Kakve samo osobe imamo na vodećim pozicijama...
Bosna je nekada imala cijelu Jadransku obalu osim Dubrovnika... ko je za to kriv.
nemate vi poturice ništa s tom bosnom
Koja su se sve govna nakacila na ovaj portal.Sve goli idioti cetalji domaći i susjedni,skutori, crveni,a najgori su scepivci.Smrdi do neba.Simici,bolje vam je da sami ovo ukinete, nego da vam to urade državne institucije, a trebaju pod hitno ,jer ste dozvolili psihičkim bolesnicima da liječe ovdje svoje nacionalističke frustracije.Od simpatičnog portala,postali ste dno.
Ne smatra nas niko ozbiljno npr: dodik je taj primjer gdje svasta govori cak i u sarajevu niko mu nista pa sto bi hrvaska smatrala nas ozbiljno ali sve to zahvaliti se udbasima Iz SDA.
ispod mosta može proći bilo kakav brod
To je čisti inat samo zato što je to Hrvatska ništa više. Da ga grade arapi ili turci Izetbegović bi bio počasni gost otvaranja Pelješkog mosta. Ali tad bi se bunili Čović i Ivanić sa glupom pričom koju sad prosipaju Bošnjačke strane. Tako da to je samo inat, to je ono što nas ukopa na ovom području i to je ono zbog čega ova država nikad neće ići naprijed, dok je takvih konja poput Izetbegovića, Čovića, Zvizdića, Dodika itd itd...
Hahahaha....papak konta da se on nešto pita?
NESPOSOBNJAKOVIĆ -PODOBAN
Zvizdicu ne znas jesil poso il si doso, kao i svi iz SDA
Ma kakav ti zvizdicu nemas pojma
Oni čuli na vijestima da počinje izgradnja pa se malo oglasili, reda radi. Ajde do oktobra ćemo ih nekako izdržat slušat i gledat.
Primjer klasicnog glupana!!
blokirat uvoz svih roba iz HR dok se ovo ne rijesi jbt im mame skutorske