Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako Nista Covjek Ima Obraza
ne budi smijesan
Ne moze se povuci. To su ublehe Efendica koji se nije povukao sa mjesta nacelnika nakon sto je usmrtio neduznog dedu-pjesaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
lazea, sve si znao
Ne moze se povuci. To su ublehe Efendica koji se nije povukao sa mjesta nacelnika nakon sto je usmrtio neduznog dedu-pjesaka.
Ipak ima nekog javnog mjenja ako nista
Koje stranku za Bih poznavao ni ciscenje Njemački parkova nece mu niti tesko.
Ovi koji stite prestupnike su gori od samih prestupnika..nadajmo se da ce mu biti zabranjen rad u bilo kojoj skoli jer im ovakvih direktor ne treba
A gradonacelnica ko Ivo Andric dijela ima, ali necemo sada to spominjati nekada za 10 godina
Covjek nema nikakvig obraza ni etike omogoculi su osudjenom pedofilu da radi u Skoli i da bude u dodiru sa djecom. Svi bi oni zajedno meni tucali kamenje na koridoru 5c teska radna robija u trajanju minimalno 30 godina. Sa javnom objavom na svim televizijskim kucama.
Upisujem se u tvoju stranku..red bi se zaveo u roku mjesec dana..
Haha, nije znao.
A kad ce protiv Sebije optuznica zbo sticanja protupravne imovinske koristi.
čovjek ke štitio zeta KEME ADEM.... DIREKTOR JE BIO ZA VRIJEME KONAKOVICA KAO PREMIJERA A IMENOVALA GA JE MINISTRICA NIPa.
Cuj nije znao! To isto da kazes kad zakasnis rate kredita. Nisam znao da imam kredit, dok me niste opomenuli!
Taj ćilim ispod kojeg ste decenijama svasta gurali u šeheru izgleda se mnogo ofucao, pa sad pocelo izlaziti svakojako smece zavuceno ispod. A ruku na srce nema ni dje vise da stane
Ovo je jedan od boljih i poštenijih direktora. Pokušavaju mu napakovati tačno pred izbore, ali nije narod glup. Biće kontra efekat samo. Samo će pojačati glasove Efendićevoj stranci, bez obzira što nedužan čovjek odusta od kandidature.
pored registra pedofila moze li register poreznih duznika da vidimo koji je na rang listing avaz I face
Žiku mu cefa, sve jasno. Ja uhljeba ko nama kroji život
Zanimljivo da nisu podigli optužnicu i protiv sadašnjeg direktora koji je htio ovome potpisati neplaćeno odustvo (ako nije i potpisao), ali kada se vijeće roditelja diglo na noge onda se Samir sam obratio sa zahtjevom za raskidom ugovora o radu. Ah da, ovaj novi direktor je iz NiP-a, zato ga nema na optužnici...
Nakon 6 godina mu tek potvrdjuju optuznicu i to bas pred izbore.Kakav strah trojanera
kakva su po..n ovi trojaneri.pakuju čovjeku pred izbore.ciljano