Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam je za izrael. Ko ste vi da vi mozete naoruzavati koga vi hocete a drugima prijetite i zabranjujete to isto??? Ko ste vi da imate pravo na posjedovanje atomskog naoruzanja, a da drugima to branite???? Zato cete vi zapadnjaci i biti izolovani od ostatka svijeta. Kina, Rusija, Iran i citav islamski svijet ce vam se suprostaviti i Izolovati vas od ostatka svijeta. Svijet se polarizuje i vase vrijeme je proslo.
Sto je najjace doci ce sad neki mangup na Klixu i reci da je ovo zavjera, ili neka obicna glupost. Svakim danom sve vise nacija odbija sve ovo sto si gore napisao. Polarizacija svijeta je stvarna i zapad treba dobro da razmisli kako ce u buducnost da koraca.
hvala ti na tom savezu. Ja volim Ameriku, zivim u Evropi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Blinken licemjer
Iran trazi g. Čepa
Ima jedna dobra vest za rusofile na kraju rata bit ce nekoliko rusija: Dagestanska rusija, Tatarska rusija,Ingusetska rusija itd.
Amin Sta je sve od Vas stiglo u Izrael i koga ste sve Obucili da Koristi Vase Oruzije
I? Pa šta? Neka su. Šta ima Amrika da čačka po Europi.
Kako ce rusi da vas sačekaju i kroz neki proxy na isti način da vas udare sve se vraca sve se placa to je bar jasno
A vi se nadate da vam rusi nece vratiti sve ovo kad bude prilika ?
Onda nista ne znate iako mislite da znate
U Ukrajini odavno američke! Ko je ovdje glup?
Zapadna civilizacija brani i pomaze napadnutu europsku zemlju postujuci deklaraciju ujedinjenih nacija o nepovredivosti i suverenosti plus zapad ima ugovor i obavezu o pomaganju ako bude napadnuta ukrajina. Zapamtite rusija je agresor na suverenu zemlju, to se ne uporedjuje sa bilo cim.
Sto krivo im što oni nisu prodali svoje hahaha
Stani je li to Iran koji kao brani nepravdu nad Palestincima? Tako sto Rusima daje rakete da ubijaju Ukrajinske civile?
Jenkiji nas mogu nauchiti nekim stvarima.Kako biti licemjeran a nimalo se ne zacrveniti.Dali su sistem HIMARS koji je ekvivalent Fatahu 360 prije godinu dvije.Sutra ce vjerovatno odobriti upotrebu raketa srednjeg i dugog dometa.A prichaju o eskalaciji.
Ove Fath 360 ce vam Armija Republike Bosne i Hercegovine koristiti protiv separstista
sta ima himars, patriot, stormshadow itd, nismo vas odma prepoznali. nije licemjerno, nije nije ? kolko muha ovim skidate ? agresija na iran, iraq, siriju, lebanon i gadjanje moskve sa projektilima dugog dometa ? bas neofirno i nerovidno
Lammy ko veli šta me je ovo snašlo, da je sreće išao bi da otvara igre comonwealtha. Inače ušao u istoriju ka prvi tamnokoži iz Britanije koji je studirao pravo na Harwardu, heeej tek 1997. prvi tamnokoži britanski student prava na Harwardu.
Joj šege, k'o da Rusija nema raketa, pa joj trebaju uvozne. Ovu informaciju su dobili od izvora koji je htio ostati anoniman, jel' se, rek'o čojek.