Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš je Bunjoza
Znase po Dejtonskom sporazumu kada trebaju da idu strane sudije.O tome ne treba uopšte raspravljati.A kada bi prije otisle za BIH bi bila katastrofa. Vratili bi se u 90-godine.
Njemački advokati se obratili Denisu Bećiroviću: "Učinite sve što možete i spriječite progon Vasvije Vidović" Udruženje advokata Njemačke, u kojem je više od 60.000 pravnika, u svom dopisu Bećiroviću izražavaju izuzetnu zabrinutost.
Vasvija kao advokat mora odgovarati za svoj postupak posebno sto je advokat.Daleko vise nego klijent.To je katastrofalno sta je ona uradila.Ona je saucesnik djela a ne branioc.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kako-je-raskrinkano-falsifikovanje-dokumenata-hrvatske-u-reziji-buduceg-ministra-pravde-bih-davora-bunoze/230125032
Anamo oni pokusavaju unistiti BiH, i dok su strane sudije tu. Da njih nema jos jaci udarci na BiH bi bili.
@BrojJedan1 Mi, patriote trebamo se organizovati dok je vrijeme i svakog pojedinca koji radi protiv BiH poslati tamo gdje mu je mjesto.
Da su nam bar svi ministri kao Bunoza bili bi Švica za jedan mandat. Pa pogledajte samo kakve javne nastupe imaju Helez i Isak i šta promoviraju.
ponovo podvala ministra osuđenog za faksificiranje dokaza. Nije predviđeno da se pet godina iza potpisivanja dejtona donese odluka o odlasku stranih sudija, nego mogućnost odluke o drugačijem načinu izbora stranih sudija. Liči, ali nije ni nalik. Ministar jednostavno ne govori istinu. Navika valjda.
Tako je. I smao zbog izvrtanja (jer ne moze biti da ministar pravde ne cita dobro Ustav), mu ne vjerujem. p.s. sta je problem napisati da strane sudije odlaze dan prije datuma ulaska u EU? Pa neka se potrude onda svi da taj datum bude sto prije.
Kad ćete vi imati hrabrosti da podržite uređenje kakvo je u svim europskim državama, jedan čovjek- jedan glas. Sve europske države imaju građanski princip i uređenje utemeljeno na suverenitetu građanina.
Zna on šta je cilj. Čović je instalirao Vukoju i sa Dodikom će pokušati preuzeti i Ustavni sud, da im niko ništa ne može. Može Bunjoza, ali 5 Bošnjaka a ostalo Tebi i Dodiku. Dosta je 10 posto Hrvata kupilo isto funkcija kao 52 posto Bošnjaka. Riješen problem
Pitanje Bunozi: Kada ce postojati, kod Vas, hrabrosti da gradimo GRADJANSKU DRZAVU? Pa ti si Minstar pravde, zar nebi bilo to pravedno?
Dobro je poznat smisao te građanske države koja bi bila u službi većinskog naroda, vidi se po brojnim stvarima koja se nameću drugom narodu. Svojim patriotizmom i nametanjem svojeg mišljenja drugim konstutivnim narodima i kočenju puta prema EU doveli su državu pred raspad. NIKAD Građanska
Sto pre to bolje. Pa zar ovoliki Titovi naslednici podržavaju stranu okupaciju. E drzavo bendelijo. Evo čujem da će novi Britanski premijer postaviti 3 člana iz Bosne kao vrhovne sudije u Britaniji. Pametno
Bunoza, imaj hrabrosti pa kazi: mi Hrvati i Srbi smo spremni da sutra odu stranci iz Ustavnog suda. Sta bi se tada desilo sa nama Muslimanima/Bosnjacima i ostalima.
Do ulaska u NATO treba a ne u EU! Ovi samo razumiju milosrdnog andjela...
Bit će hrabrosti kad prestanete voditi politiku agresorskih država i kad se te države prestanu miješati u unutraašnje stvari BiH
Evo Ministar kriminalac HDZ, SNSD kriminal na svakom cosku, pa ovaj Kartel kod vecine. Sad šta je to što svima smeta pa šta njima drugo može smetat nego sud i strane sudije koji nisu stranački naklonjeni. Licno sam mišljenja sve dok je dejton kakav jeste jer je dejton zastario e strane sudije moraju ostati.