Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet trojka daje sakom i kapom.
h8er____ brate, ti si zaslužio Večernjakov pečat ! :-)
Pa kako ce trojka imenovati kćerku covicevog kuma zar oni nisu posteni i transparentni, nema nepotizma i korupcije bar su tako pričali dok nisu dosli na vlast??
Niksic, Forto i Konakovic citaju ovo sve i smiju se jer im slijedeci mandat nece ni trebati. Naplatili su dobro veleizdaju
Eh ta Trojka Možemo li ih zvati " Dobrotvori pučanstvu"?
-Upravljanje cestama i autocestama -Sudija Ustavnog suda BiH, Vukoja -Kontrola elektroenergetskog tržišta -Institut za mjeriteljstvo i obustava mjerenja gledanosti TV kanala -Južna interkonekcija, ostala je blokirana, - Gubitak samo u EP BiH i povećanje računa samo građanima koji su EP BiH JE LI OVO MALO???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo. Odlicno zapazanje!
Cavalic i kompanija bi da iz opozicije vode kdrovsku politiku hehehehehe pa jel to realno? vi st eimenovali koga ste htjeli 30 g niko nije smio nista pitati, ovo je prvi put d aje transparentno
Ovo je apsurdno. Dodatni troskovi, za koje ce morati uzimati krediti, koje ce morati vracati djeca koja ce se, tek, roditi za 10 godina. Pa ima li iko razuman i od autoriteta, u ovoj drzavi da revizija ni teoretski i ne dolazi u obzir da je stranacki plijen i zaposljavanje novih stranackih uhljeba. U tu nece biti nikakve revizije z` glave.
Nemojte tako, pa zar da se promicatelj europskih vrijednosti upušta u ovako nešto. To jednostavno, ne liči na njega, niti na HDZ.
Upravo tako to i jesu prave Europske stecevine ja tebi ti meni. Kaj ne.
Admire eto nisam znao hodam ko slijepac u mraku dok mi ti nisi rekao. Mojne meni suplje pa od cerkw do tetke plus svi Hdz poslusnici su uhljebljeni.
običan gradjanin može biti akademik, ali neće proći na konkursu za javnu instituciju/preduzeće bez potpore nekoga.......
Nemoze biti ni Akademik bez podrske stranke taman da je naucnik svjetske reputacije.
Trojkaški botovi kao što je ovaj h8er, koji botuje i spinuje 24 sata dnevno za Dinin sendvič s majonezom, nisu ni svjesni kakav ih krah, debakl i fijasko očekuje već sada u oktobru, a onda konačni potop i smetljište istorije 2026. Uživajte još malo, Trojkaši, u koaliciji s Čovićem, jer nakon toga idete u opoziciju narednih 50 godina!
Dat će TROJKAŠI sve samo da Dino i Nerko ostanu u svojim nelegitimnim foteljama .
al meni je fascinantno kako on kao kritikuje kandidate a onda kaze kako su i oni izuzetni bili po znanju pa sta hoces da ti odredis?
Bravo Ado! Veoma hrabro nastupaš, samo nastavi tako!
Sta vise reci o trojkasima. Sve prodase i izdase
Cavalicu jel legla kafa kod generalnog iz srebrwnice? Nemoj se brukati raspitaj s eko je on i kako je dosao tu..
More ona komotno, samo nek' Sebija nije...
Jesu se SDA notovi razmahali. Pa jel oval cavalic zamjenik reisu ili političar
Rece Cavalic koji ne izlazi iz centrale SDA i od onog sadasnjeg direktora iz srebrenice kojem je istekao mandat prije dvije godine.