Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2,5 godina za pokusaj likvidacije,ovo nema ni u ruandi....
kaka ruanda ne vrijedjaj xD
Jel Belma isplanirao gdje ce za slobodne vikende?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako ovo nije pokusaj ubistva vrli tuzioci, koliko ste para uzeli da ovako sfuserite optuznicu?
Što je najgore, nisu ni uzeli pare, nego su nesposobni.
Zato ljudi odlaze iz BiH....
sta mu je olaksavajuce?
Što ga je samo jednom ubo
Svi koji misle suprotno od suda i kazne kolika god da je pravosnazna je-nwk spavaju u tenama. Svi koji misle drugacije -nek se stave u kožu povrijeđenog i porodice njegove pa nek onda sude. Nit su fufice nit su sileri i kriminalci mjerilo nekog misljenja!
Pojačat kazne pod hitno i to reklamirat . Nek znaju da im za to ide 10 god a ne 2 ... 2.5 god.
Tuzilastvo i sudstvo ubija ovu drzavu dvije i po godine za pokusaj ubistva. Naravno Belmin je odavno poznat drzavnim organima za slicna djela nije mu prvi put da je nekoga Ubo. Pored toga Tucnjava sa roditeljima iz Beograda na djecijem turniru,drumska razbojnistva, otimao maloljetnicima majice dukserice itd. Dečko iz Lukavice, sta zna apak sta je Sarajevo.
jel to i tebi skinuo duksericu pa si se pronasao smekeru
Odavno vec nisam u tom lkosarskom svijetu dok sam ja mahnito po sjeveru prije 15 godina ti si fetus bio
Pokušaj ubistva ( hladnim oružjem u grudi ) i 2,5 godine zatvora pa nije ni čudo što se dešava ovo sto se dešava svaki dan.Tužilaštvo i sudstvo u banana državi na djelu.
Vrati mu
Omladila se pocela furati na Zahir-agu
Napišite ime i prezime oštećenog
Droga čini svoje. Za pokušaj u ubistva 2.5 godine zatvora. Mogao je sud i osloboditi Belmina neka ga na slobodi, kad ubije nekog onda nek dobije zatvorsku kaznu od 10 godina.