Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucanje u noge se ne tretira kao pokušaj ubistva već nanošenje lakših tjelesnih povreda.
Bogami
mozda teskih a sigurno ne laksih.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
A kasnije cemo procitati da povrijedjeni ne znaju ili ne zele da kazu ko je pucao,kao i da su samoinivijativno nakon pruzene pomoci napustili KCUS,a optuzeni za pucnjavu,odranije poznat policiji,se u pratnji advokata Omara Mehmedbasica predao u Policijsku stanicu Centar.
NAZIV LOKALA POKAZUJE KAKAV SE OLOS TU SKUPLJA IZBJEGAVATI OVAKVE LOKALE RADI SVOJE SIGURNOSTI .
FUCK AROUND AND FIND OUT
Kakve je lešine ona odvratna SDA dovela u šeher zadnji 30 godina...fujjjj klošari raspali...Dok je babuka bio živ bio je mir u gradu sad ove seljačina raspale kolo vode..Oj Sarajevo grade šta ti papci rade !!!!
Maloprije mi drug zvao sestricu na ortopediji,nebi vjerovali ko je pucao i ko je izranjavan
Neznam dali bi ili nebi
nista novo u kasabi
Veliki propust Katice i MUPa da nisu sposobni da kontrolišu sigurnosnu situaciju ni kad je to najosjetljivijie dok su u gradu posjete najviseg nivoa. I dugorocno je naravno kriv korumpirani dio pravosudja i tuzilastvo koje neadekvatno procesuise ove kriminalce revolverase... Isti konstantno ponavljaju djela, jer su kazne smjesne, imaju dopuste i druge pogodnosti umjesto da dobiju tesku robiju... Tako se ne bori protiv zlocina, tako se podrzava kriminal!
Jel tu rođen Džidžimilovic?
Dileri iz sga
Koji detalji??? Sve isto kao i u prvom clanku, cime samo dokazujete svoju nesposobnost i zelju za klikovima.
Uzimam kesu uzimam papir
joj seljačkih imena kafića haha. pa jbt u sarajevu svaki drugi stanovnik ima oružje. sreća ako pocne rat bar smo naoruzani do zuba ovaj put. samo sto ovi nece pucati u ratnom stanju 😂
Najgore što neko od gostiju ni dužan ni kriv može izgubiti glavu zbog obračun Narkomana. U širokom luku zaobići ovaj ugostiteljski objekat.
Koliki je lokal nije mogo promasit..
350 metara od restorana gdje su Dragan Čović i ostali na sastanku! Pokušaj atentata?
350 metara od restorana gdje su Dragan Čović i ostali na sastanku! Pokušaj atentata?