Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
krug je to ,diler plati advokata ,ovaj tužioca i tako u krug,svi dobri na neki način...za ovo djelo u Njemackoj je svima po 10 godina i nista ih obraniti ne može ,ylucaj za javnost će biti zaboravljen i eto njih vani da truju djecu opet za pola godine
Eto objavili su imena, sto se sad ne zalite i ne prijetite xlix botovi? Samo znate lajat po komentarima
Gdje su glavi ka..elasi fac. t. i se.ad
Pozdrav za S . Š
veliki pozdrav
i sta kaze odbrana Bgt
NISU I NECE VISE NIKAD
Samo po kratkom
Jel nike sponzor dilerima?
Odbrana kaže, oni su nevini i treba ih osloboditi, E eto, tako će i biti
Prava pijaca
hahahah pun grad spida i pitate gdje je nadjeno hahahahahahhahahahahahahahahhahahahahah PA I POLICIJA GA HAMAN PRODAJE STA JE VAMA LJUDI!!!!!!
kad su advokati branjenih-osumnjecenih rekli da se slazu sa optuznicom??
Hoce izlaziti sunce sad u Banovicima?Zna l' se sta?
Može li ikakva mutna radnja bez Novalića ?
samo hrabro samo jako puca se na visoke mete
Ja se zaista pitam i razmisljam. Otkud tolika pobuda za kriminalom, najtezom vrstom, kojom se omladina unistava. Da li akteri znaju da ko god se bavio haramom da nije dugo zivjeo niti je prodica ili on imao trajnu srecu, zadovoljstvo. Sta su to majke radjale, gdje je odgoj, moral. Zar Sa ne moze da se bavi postenim poslovima?
Adna Dobojlić i onaj masni Mjesečar milione zaradiše,e moja državo
Sada ce im advokati uzeti sve pare sto su tesko zaradili kriminalom