Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije za svakoga alkohol
Sigurno gledao nove 2 pjesme od Desingerice pa mu dosla muka u sta ovaj svijet ode...
bauljo i ćarlijo
Ovo ti se na Dzointu nikad ne moze desiti
Ne može, ali ti se ne može desiti ni da budeš funkcionalan član društva. Sve i jednog travara što znam propao je u životu. Uvijek sanja nedosanjane snove, fantazira kako će se pokrenuti od ponedjeljka, a nikad prstom da makne.
@NATO1999 70% svih uspjesnih CEO's puse aktivno ili su pusili travu u nekoj fazi svog zivota... To samo balkanci misle da si propalitet ako pusis dzoint. I ovdje kod nas je to tako, samo zbog ociglednih razloga niko to ne radi javno vec na privatnim zabavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
NEPUŠTAJTE SA JAGOMIRA MOLIMO VAS!!! STANARI SARAJ-POLJA!!!
HAJRUDIN HARBAŠ NE TREBA NAM U NAŠEM NASELJU,NADAMO SE DA ĆE GA MUP TRAJNO ODSTRANITI ODAVDE VEĆ DUGO IMAMO PROBLEMA SA NJIM,BAR 10 OSOBA JE VEĆ PRETUKAO!!! STANARI SARAJ- POLJA!!!
nije ovo samo alkohol ovaj nije vjerovatno ni spavao par dana pa prolupo mora da se spidom uništio
slusao bauljam i carlijam
Alkohola u krvi Klixe, u krvi. Ne alkohola u organizmu!
Ona. Sve je kriva ona. Davala gdje nije trebala, a gdje je trebala, bilo joj mrsko.
1,29 promila alc i 5 promila spida
Kartel dovukao losu Robu
Ovo je užas, ma policija treba da radi kako je nekad bilo. Pustite vi OHR. Onaj slučaj uz Zujevine kada su oolicajci ostali bez posla je strašno, i danas danile ini se boje da urade bilo šta, u stvari okrenu glavu.
Ma nije to drama, davno smo mi prevazisli taj nivo sve što prodje bez pucanja i noževa ne želimo da znamo.
U Sarajevu zivi 3o% psiho .Zato biti oprezan: ne braniti tetke po tramvaju, i ne praviti se pametan previse,moze skoditi a moze biti i fatalno ,nedaj Boze.
stvarno alkohol u Sarajevu treba zabraniti
Koliko psihoaktivnih supstanci ima u organizmu jeste li izmjerili? Ta kolicina alkohola u krvi je smijesna
Ova saharska vrucina ne prija svakome ili kriziraju zbog nestasice... hm hm, "robe".
Što će im otvorit kad mu neće pomoć izbacit stvari