Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mama nasla sebi dijete od 19 godina sa se kuca,a ima kcerku od 14..bolesno
žemsk3 su pal1l1 kao vjestic3 u srednjem vijeku, a u rimu zak0paval1 ziv3.
Kad sam prije tri dana rekao da je mama odgovorna za ubistvo tate a kcerka bila saucesnik, KLIX je rekao da je govor mrznje! Ne razumijem zaista , ili se to cekalo da novinar KLIXA napise clanak i onda se smije reci. Vise izvora je dakle vec pisalo ono sto se znalo, sad je samo izrecena mjera za kcerku .
klix i novinarstvo, i havazovaz bi im pozavidio na profesionalizmu.
Kad pomisliš da je nesretnik odgajao i podizao ovo dijete..
Ko se nije razvodio,imao djecu u braku,taj nezna sta je zena.
Cestitam za komentar
Od skora na zalost znam kakvo zlo moze postati neko kome si vjerovao do zadnje sekunde,hoce bolji zivot...eto ti sad trazi ga,a naci ces u limburgu mjesecu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
14 godija, kažu maloljetna? Priroda veli, da je u tim godinama već punoljetna (sposobna postati majka).... A ovi vele punoljetan kad navršiš 18 godina? AHAHAAHAHAAHAHAHAAHH
ajsa se udala vec sa 8.
Jok sa 6, a natego je sa 9
Ako roditelji ne mogu zajedno treba iz svojih svadja da iskljuce djecu.Danas je tesko odgojiti dijete da bude kako treba.Bog zna sta se tu desavalo pa da kcerka pomogne u ubistvu oca.Imam malu od 14 godina,pubertet,svojeglavost,bunt sve se to mora proci sto bezbolnije i samo razgovorom, djeca ce to znati cijeniti kad za to dodje vrijeme.
Kakvo z l o moras biti da navedes ovako vlastito dijete protiv oca u toj mjeri da bude saucesnik, a sve to u planu i dogovoru sa svojim j e b a c e m. Normalni momci cuvajte se kam enja rki, i zapamtite, ne kazu dzaba da ono sto ze na moze iz mjesta, dja vo ne moze iz zaleta.
Smrtnu kaznu uvesti... i rezanje ruku. I nikada neće biti kriminala.