Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na Konkursu za posao te pitaju za diplomu, nema veze gdje je kupljena, a niko te nepita za fizičku i psihičku sposobnost u ovakvim situacijama. Gledam u svakom ulazu bilo da je banka, pošta pa čak i prodavnica stoje nabildani tipovi i još sa oružjem, a nisu u Stanju ni sami sebe da odbrane od običnih uličara.
To je zbog lažnog testiranja za posao u BH pošti.
Na hajr narodom. Nek nam je Bog svima na pomoći. Nećeš više smjeti se javiti na ulici, neko ce te pokrasti.
Pocelo je
NN osoba, od ranije poznata policiji, prije par dana vjv ucestvovao u placki benzinske pumpe pa isti taj dan i zlatare na Ilidzi.
bukvalno, zna citava ilidza hahahahahhahahahHh