Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad ce se otkriti sve ali ce biti kasno za obespravljenje koji su vjerovali u pravdu i pravicnost i sudske presude u skladu sa zakonom Neka SIPA pretrese sve zalbe gradjana UDT-u na sve nezakonito donesene sudske presude, njihov stav je da su nenadlezni na odluke sudija. Ne sankcionisanje takvih sudija je jasan stav UDTa da podrzava korupciju u pravosudju, vrana vrani A tek Vrhovni sud , kakve se tu presude donose.
Zasto se SIPA i drzavno americko bh tuzilastvo ne ukljuce u istragu slanja profesionalni ubica iz Zrbije, za koje postoje osnovane sumnje da rade za njihovu drzavu? To se sklopili neki DEAL-ovi ili vas jednostavno ne zanima mogucnost narusavanja sigurnosne situacije u regionu, izazvane atentatima kakve vidjamo sirom globusa?
Hoce li ova SIPA nekada nesto pretresati u RS u.Tamo ne smiju uci.
Ovo samo kod nas ima, ima li drzave u svijetu da policija udje u najvisu sudsku instituciju (Ustavni sud ne racunam) ! Sve to treba raspustiti pohapsiti od portira do glavnih sudija i tuzitelja i ponovo praviti.
nećemo nikad saznati ko je iz USA administracije naredjivao debevcu i osmici