Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se ko je kriv, zna se ko veliča zločince, i sada se trebamo svi praviti naivni. Počelo je sa rušenjem partizanskog groblja. Treba li cekati da sepoatavi bista poglavniku, da se nekome upali lampica?
Militantno krilo HDZ-a! Ako ih ne rijese, treba se samoorganizovati!
U Augsburgu bacio petardu bezveze na altletsku stazu,cisto onako.Uopste nije baceno u masu,bezveze i 3 godine zatvora,nisu ga ni pitali,zasto je bacio,i zbog cega je bacio petardu.Automatski 3 godine zatvora.Moraju imati drzavu,kad imaju zakon koji je za sve isti.Pa da vidimo hoce li sljedeci baciti petardu.
To su ovi iz Novog širokog brijega, tj. zapadnog Mostara.
Eto slomite ga i sve ce vam propjevati ko,gdje kako sta..ali vi to znate i bez njeg samo ne ide da hapsite svoju djecu..
I sta sad kad se zna da je Red Army? Maknemo vijest ha? Gdje ste sad?
Jeste RA Moj sin je napadnut. Što se mene tiče mogu mu staviti ime i prezime ali ni to bio poziv na linč .
Napadnut me moj sin. Napadač je RA, Ajdin M. Sin ne pripada Ultradima, a pišete kako su Ultrasi izvršili napad. Hrabra petorka napala dvojicu 15godišnjaka. Vi koji pametijete, zamislite se u mojoj situaciji.
ud riiii uj keee
Biće opet da sami sebe degenečimo ko i u ratu da sami sebe ubijamo i granatiranja
Jašta -svašta
onda nisu krupni ako ih je 5 stalo u Polo
sad će Čović to završiti, neće ni prenoćiti u zatvoru,, nema zakona gdje je HDZ na vlasti, to je divlji zapad
objavite ime i prezime napadača
Ajdin m
Nadam se da ce organi reda da izdu iz kafica i kockarnica i da rade svoj posao.Ako ovo eskalira bice uskoro mrtvih glava a onda ce biti kasno
Čuj navijački. Zna se koji je to epitet.
Jesu indefikovani u nedavnim napadima tzv navijaci Zrinjskog i radili u zadnje vrijeme a i prije i kao normalan čovjek osudujem i poštujem sve ali ovaj portal ne objavljuje prijašnja slične stvari sa druge strane mogu ih i pobrojani ako stanu a i ako vec ne znate imena i ova ulica je u tzv zapadnom dijelu grada....Kad ja znam osuditi nedjela svojih tako i vi bar nekada nemojte ih uzdizati a ne zaslužuju i nemojte čitati iz konteksta
Nisu to učinili pravi Mostarci...
situacija je pod kontrolom
volim otići u Mostar popiti kafu i ručati sa porodicom ali poslije ovih događanja Mostar me dugo neće vidjeti. Hvala dobrim ljudima Mostara.
Dođi ti druže u stari grad slobodno i na istočnu stranu, to i jeste Mostar. Tu su siguran i ti i svi koji žele doći.