Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od deset komentara koje pokusavam objaviti jedan uspije tako da razmisljam da uopste ne posjecujem sajt ima i drugih sajtova
Ok, hvala za info
AI ne voli kad komentarises protiv agende koju portal neiscrpno siri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Izjeo vuk magarca
Lik Jak ko Rusija ...
Sto se tice kriminala i korupcije najsigurniji su uposlenici pravosudja.Najteza kazna, 10 % od plate
Gdje će on državni službenik biti kriv
Istražitelji pratili slučaj i uhvatili ga na djelu a sudu to nije dovoljno. Banana država.
Ruglo od drzave, ko god je otisao napa.etniju je stvar uradio
U tuzilastvu radi kako se oblaci samo
iz suda treba otjerati sve do cistacice, a i nju!
To Muce legendo samo lagano. Da je pravde sad bi i bio sa kuglom i krampom na koridoru 5c tucao kamen sa 30 godina robije.
Strašno
Ćiju Ćiju Tup
Rak rana i generator svih problema u BiH su Sud i Tuzilastvo BiH pa nanize , kako Trojka nije uspajela ni da ih ocesu tako ce izgubiti izbore tj. biti pometeni i onda ce ih polako ... ide li iko u zatvor osim ako nije sirotinja i ako stranci ne citaju svaku recenicu u tom predmetu ?
I ko ce ih onda zamjeniti? Pa drzava je kreairana na nacin da koja god stranka preuzme vlast, forsirana je da klima glavom nadredjenim koji su pustili KORIJENJE u svim relevantnim vladajucim institucijama. Sloboda izbora u ovoj drzavi ne postoji dok se kolektivno svijest svima ne digne. S obzirom da smo najnepismenija i najkorumpiranija drzava u europi, evidentno je da se to nece desiti u skorije vrijeme ;)