Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Punoljetan zatvoren Sad se može objaviti ime I prezime ALI SE TO NIJE OBJAVILO ????????????????????????? možda je""" sin poznate face"""
Punoljetan je treba ga dobro kazniti
Po ovom ispade bolje bombe dojavljivat nego kod sebe imat 0.5g vuje
Mnogi kažu da treba i roditelje kazniti a sami ne znaju pouzdano gdje im je dijete jutros i vjeruju mu na riječ da ima predčas iz hemije.Vecina nas ne zna ništa o svojoj djeci a i ono sto znamo nije provjereno.
Pa zar nisu roditelji odgovorni za svoje maloljetno dijete, po zakonu? Ili to prestaju biti za starije maloljetnike? Ne znam šta zakon predvidja u ovim i sličnim situacijama... Ima li neki pravnik da nas prosvijetli malo, pls?
Ja ću biti zadovoljan i teligencijom ove nacije onda kad shvate da pritvor (kao u ovom slučaju od mjesec dana) nije nikakva kazna jer da bi bio kažnjen mora biti osuđen. A gledaj komentara "samo mjesec dana", "daj ime i prezime". Daleko smo mi od Burkine Faso, a ne od Amerike, ne znam što nas svijet i po čemu cijeni, sramota me .
Samo mjesec, a toliko zezao policiju i citav grad ?
Sad ces dojave preko RTV Vogosca dobijat, moj glupane
zasto nema ime osobe ? zasto nema nista za roditelje ako je maloljetan ali posto je punoljetan znaci svjestan je sta radi i samo mjesec? pa ovo je komicno
Roditeljima nadam se idu troskovi procesa, istrage, izlaska na teren policije! A neka malo "odleze", oduzeti mobitele u pritvoru obavezno. Samo im knjige dati, trebat ce im za popravni!
Ovaj je punoljetan, tako da svi troskovi padaju na njega licno.
I onda kad izađu ide lagano Tik Tok i bez imalo mozga će ubirat pare
Klix propast od novinarstva
3 godine robije, da malo dođe sebi.
sad ce za mjeeec nabiti misice, izaci jos jaci a raja ce da ga tapse po ramenu "oj allaaa mi jesi kralj" ... propast drustva
A možda nisu ni uhapsili, nema ni inicijala
vjerovatno pricaju o onom A.D. sto je u petak bio na klixu