Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo dvije godine, za drogu za oružje, za pucanje na javnom mjestu. za svako od tih djela trebao je dobit po dvije godine. bravo sud.
Pa Trojka je na vlast, šta sad, kako opet nema pravičnog sudjenja kojim su Dino i ekipa politizirali tragediju Memića
gooUser1697692831, zabio ti ga Bakir, a moze i kompletna Trojka. Vi SDA pogan pljujete po svima samo da bi oprali najvece zlo koje je snaslo nas narod!
Znaci sada da zbavim pusku, pocnem rafale rokati, 3-4 okvira ispraznim, dobio bi 2 godine ? Ali st se cudimo, za ubistvo dobiju 7-14 godina, kakva je to kazna....
Da si ti ležao dan znao bi sta je dvije godine, lahko je kuci lezati i pisati komentare a nisi na crveno nikad prosao
Smjesna kazna, odlezi s dopustima, puste ga ranije i on ce opet sebi nabaviti kalasnjikov i dilati. Realno, sto nebi. Tuzilastvo i krivosudje su rak rana ovog drustva, lustracija podhitno!