Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa dobra brzina
Znači Donat MG 1.5l, Prolom vode litar, maslinovog ulja, kofeina pomalo, mixer.
Najveće smeće od "droge"
hvala dragom bogu ja nisam spreman ili spremna da 23 kg droge prenesem
Vid para, nemoš hin izbrojat. Sigurno su hin ovom vagom vagali?
Masalah
Vehbija Bijelić i Jasmin Rozalija
Zkan, kazne, sudije i tužioci ne rade posao ili zakon ne valja, pa ovo je užas za jednu državu, da li je moguće da je vlast sa ovim osobama u dilu, kladionice su sa ovom rak rana, društva, iako dtžava uzima profit od njih, bolje da su fabrike otvorili, šta je ovo više,zbog ovoih stvari su i ostali problemi, od nasilja pa nadalje
Ljudi samo rade ono što i vlast radi . Zašto se ustaška afera sky aplikacija nego iz razloga što su političari upetljani.
Oni njihovi U sta še a ovi tvoji padoše.
Sa onih 100 CHF vuko
Udario na Dinin kartel ccccc
lijepa tetka, ocuvana.
Pustit će ga za 7 dana.
Bosna i Hercegovina: Elmedin Konaković -> Ramo Isak -> Irfan Tepić i Samedin Šišić(spee,d kokain, heroin, marihuana .. BOSS ili Predsjednik).
Svako treća kuća u Sarajevu na spidu...