Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ulazak u zapecacenu prostoriju moze biti jedino iz razloga da se listici ili kopiraju ili ukradu i popune u kucama i onda donesu nakon 19h. Sprema se sekta na kradju.
Zenica mora biti oslobođena iz ruku F u j d e
Mada je javnosti danas, nakon godina veleizdajničkog političkog djelovanja potpuno jasno da su NiP, baš kao i Naša stranka, ustvari strani projekti za politički prevrat, ipak je i dalje šokantno čitati presretnute prepiske šefova i članova narko kartela direktno umješanih u taj prevrat.
Fujdo hoce da pokrade izbore.
SDA mafija
Opet kažem i ponovljam nije važno tko glasa vec tko broji...
Nije niko, samo od sebe se otključalo, tako se u BiH rješava slučaj
Predsjednika GiKa u zatvor
fudo lopina
Kasumović je opasan lik ,hoće u svašta
aktivni pivicevi sda botovi
Pa tako to rade decenijama, cemu izbori?
ako se SDA ne aktivira sad i ne sprijeci ovu nevjerovatnu izbornu kradju koja se ocigledno sprema i treba da nestanu kao stranka. svi dokazi kao sto je ulazak u zapecacenu prostoriju sa listicima, instaliranjem Fudinih poltrona u GIK i biracke odbore, pokazuju da se historijska izborna kradja sprema u sekti zvanoj KF. Ako SDA nije u stanju da sprijeci prekrajanje volje naroda neka se ugase
sda koja je godinama krala izbore, sad joj smeta da neko drugi to uradi
tebi je neki iz sda babo. hajde priznaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da nije i mup pod politickom kontrolom Fude.
Ja glasam za Benjaminu...jevrejka, a sdp...pun pogodak ...i Bošnjaci da znate partizani su nam stvorili BiH i to oni što su pribjegli iz chet...Armija RBIH pffff
ja cu glasat za aliju koji je pola bosne poklonio srbima
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
90% GIKa ili clanovi ili familija clanova KF. 50% birackih odbora ima predsjednike iz stranke KF ili clanovi familije od nekog iz KF. Ako je cilj imat postene izbore i ako se ne zeli krasti, zasto instaliraju onda takve stranacke ljude?