Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno I jedni I drugi u slobodno vrijeme posjecuju muzej, bave se hortikulturom I citaju knjige o licnom ... Medjedi
RAMPU na ulazu u Kanton i izvrsiti selekciju.
Nakon papanijade za 1. maj, covjek pozeli da vise nikada ne ode tamo.
Kad mi žena kaže hajmo negdje svi idu... Krenem pa dok dođeš negdje već si sit i iznerviran od nekulture u saobraćaju pogotovo motora a onda kad dođeš već na destinaciju pa onda ručak negdje sjediš u gužvi, usluga nikakva ,prljavo i onda to sve masno i debelo platiš. Ideš kući i kontaš što mi je ovo trebalo...
treba se okrenuti seoskom turizmu, ima kuća na osami sa bazenom nigdje nikoga samo tvoja porodica i priroda Jel ima nešto ljepše?
Srbija i Hrvatska je za Bosnu ,Australija Dino i Sanđaklije Nikić i Hercegovci Istoćna bosna,i Sarajevo
Sramota me gdje sam se rodio i ivio
Treba te biti sramota gdje si u skolu isao, sve ostalo nabrojano nije toliko velika katastrofa.
Jadni mi .....
Ovaj lik što je prijavio policiji je prvi napao ženu u vozilu sa švedskom registracijom...a kada je dobio batine, odlučio je slučaj prijaviti policiji....
A sto je napao zenu iz auta na svedskim tablama?? Ako znas da nije u pravu, ja bih pomogao momcima, i u policijskoj stanici objasnio sve sta sam vidio..
Ti trebaš svjedočiti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)