Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Tuzilastvo i Policijo.
U ovim manjim mjestima niko nista ne radi, samo gledaju gdje sta zavrnut, kome drogu prodat, a prije bili najvrijedniji ljudi
Zbog ovog ne treba djeci koja prose davati novac, jer time podržavamo ovakve radnje. Sažališ se nad njima, ok, kupi mu/joj da se jede, neki slatkiš nešto i to je to
Uvijek ako i hocu pomoci, udjem u pekaru kupim za jesti i moze dobiti vodu i sok...Ali ih ima i dosta koji ne zele hranu, odma ti kazu, tako da to znas da je na silu prosjacenje !
Bio prosli mjesec u Gradačcu, ne može se hodati od njih, po petero ih ide za tobom i trazi pare, bilo u carsiji ili ispred binga.
Puna podrska ovom! Vise ovakvih akcija!
Samo onaj ko je bio u Gradaccu zna koliki je haos po tom pitanju. Nalaze se na kuli, ispred konzuma i na trgu, duz aleje, ispred svih trznih centara , ujutro , navdcer znaci stalno su tu lupaju po prozorima, prelijecu cestu, napadni su itd..... Vrijeme je bilo davno da se ovome stanr u kraj.
bravo! c i ga n i ja poprilicna
Kad će tako i u Zenici??? Ovdje prisiljavaju i žene i djecu i nane itd...