Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pretpostavljam da ovo nije maslo finih i kulturnih huligana ultrasa.
stanari utisali muziku
nagadjate gluposti. bilo je svakakvih obracuna ali nikad nikom nije nista zapaljeno. i da su palili zasto bi navijaci palili kafic pored klubova navijaca.. nesto vece u pozadini pretpostavljam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sumnja se na nositelje europskih vrijednosti (vrijednosti iz susjedstva u periodu 1939 - 1945)
Javna je tajna da u tom djelu Mostara lokalne siledžije uzimaju reket. Dosta privrednika sa istočne strane radi toga otvaraju na zapadnoj. Tip vjerovatno nije platio reket kao i onaj u zaliku pekar.
ako je vlasnik kafića neki važniji navijač Veleža, ovo su sigurno uradili Ultrasi...
polio te jedan ultraaas hahahhahahha
Kkajsjsjs
Ove treba tužiti za pokušaj ubojstva po svakom stanovniku zgrade.
Požar podmetnuo mujo električar, priučeni, a gazda štedio na majstorima i osiguranju.
Poceo WWIII?
Hamas raketirao Mostar 🤣
Ko je iz Mostara može nagađati o uzrocima požara ali bez obzira na sve trebaš biti baš bez mozga da zapališ kafić u sklopu stambene zgrade, moglo je biti stotine mrtvih jutros. Pronaći i nikad ne pustit iz zatvora počinioca.
Pitam se kako ovaj portal dozvoljava ovoliki govor mržnje?! A komentatore koji na osnovu nula dokaza optužuju ove ili one su dno septičke jame! Zato i i sključivo zbog ovakvih komentatora bilo koje vjeroispovijesti neće biti boljih dana na ovim prostorima! Zadojeni mržnjom koja ih izjeda i koja im je osnovni smisao postojanja, fuj!!! Ponavljam, komentatori svih vjeroispovijesti
Srbi su krivi!!
"dobar" vam nadnaslov PEPEO I DIM, pa vi svaki dan postajete dim, imenujte pravim imenom paljevinu, ne može se ovako samozapaliti da cijelu zgradu unisti i pobije stanare ?
Ne mora znacitbda su ultrasi..
Nije ga obezbjedio od samozapaljivanja
To se nije platio harač na vrijeme?