Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su idioti na ovom klixu majko mila ccc..Ne znate vi idioti kako je bez krova nad glavom ostat u 5 min sve sto si ulozio izgubis u trenu strasno ovo je tesko gledat.
Uvjek sirotinja ...Brz oporavak doma i nadam se bez zrtava...
Kako ti znaš da su oni sirotinja, klsoarcino ofucana
PVB KS stigli na mjesto pozara za 40 minuta sa jednim vozilom, dva covjeka i kolicnom vode sa kojom bi mogli ugasiti kolibu za pse... Dobrovolino vatrogasno drustvo Tarcin je sprijecilo sirenje pozara na obliznje kuce i ugasili pozar. Ovo nije prvi put da vidim vatrogasno vozilo PVB KS da dodje nespremno, sramota.
Ne daj Boze ni najvecem dusmanu ovako nesto da se desi... Ostati bez krova nad glavom, ko nije osjetio i dozivio ne zna sta je zapravo to. Ne sirite mrznju,vec ljubaav :)
Ne bi da nagadjjam o kome je rijec ali mislim da se rimuje sa shvingranti
sve ostale dizalice koje rade pomoću čeličnog užeta ili lanca, a po svojoj konstrukciji predstavljaju kombinaciju raznih tipova dizalica (kabl-dizalice, bagere, ekskavatore i druge uređaje namenjene za rad kukom, grabilicom ili drugim zahvatnim odnosno nosećim sredstvom kad krak, kuka, grabilica ili drugo zahvatno odnosno noseće sredstvo visi na čeličnim užadima ili lancima);
pa vama u glavnom gradu kuce bez fasada? Uzas
o cemu ti druze..
Zasto investitori grade fabrike u Srbiji a ne u BiH? Odogovor je jednostavan, jedino ce Srbi raditi za 200 evra, hodat poderanih cipela i prljavih gaca, ali ce porizvoditi potrebstvine za bogate, a srbovati poslije jeftinog robavanja ispred tv-a na zadruzi i propagadnim fasistickim medijima. Zato brat Erdogan ulaze najvise u Srbiju, mora kmetove zaposliti, i redovno obilazi svog glavnog kmeta Vucica da provjeri kako sprovodi plan ekspanzije Novog Osmanog Carstva.
užas,Allah im olaksao
Sto se nama u BiH ne da skuciti i zivjeti rahat to je cudo, vazda neka iskusenja.
Jeboo li te bog mozel jedan članak da nije bosna tema