Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put da procitam da je brzina bila dozvoljena. Uvijek je neprilagodjena brzina. Kako onda objasnjavate dezintegraciju tolikog auta ako je isao 110 Km/h? Smijesno.
90 kmh je ogranicenje tu prije mosta ...
@oblak13 Moze se to raspasti ovako i na 130-140-150, poslije udarca u betonsku prepreku i prevrtanja. Ali da, zaboravio sam, audi se kretao dozvoljenom brzinom.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Na kraju ce ispast da je momak vozio audi a8 (tenk vozilo ) 90/km/h a da je zastitna ograda dosla iz kontra pravca pri brzini od 150 km/h
Mad max ga sa motorkom doceko
Ko ima para da sinu kupi A8 ima i da podkpupi vještaka i klix.
audi i wv su prevaranti. rade losa auta
Zna li ko da li su svi bili vezani pojasom?
"a za sada je poznato da niko od učesnika nije bio pod dejstvom alkohola. Audi se kretao brzinom koja je dozvoljena na autoputu." Koji je izvor ovih informacija? Na koga se pozivas M. N.? Takodjer zar nije praksa da se ne objavljuju puna imena i prezimena zbog sticenja privatnosti umjesanih?
Šta veli Ilijas Dobrača i Žujo?!
@1Subaras Dobrača je odavno umro.
iz ovih silnih komentara vidim da ljudi ne razumiju sustinu....a nije jasno ni ovom kilxovom novinaru ! iz mog ugla i svega navedenog izvlacim sledece : vozac crnog audija a5 vozio je prilagodjenom brzinom ....medjutim vjerovatno je prelazio iz trake u traku i nije vidio da mu dolazi i prestize ga audi a 8 koji ide svjetlosnom brzinom ...ne stize ovaj reagovati udara crnoga odbija se lomi sve zivo !? to je najvjerovatnije....
Dušo draga prerano otkinuta životu, nenadoknadivo, nema riječi kojima se može izraziti osjećaj zbog gubitka ovako mladog života, ne nalazim ih. Roditeljima duboka sućut.
Ja vjerujem da se audi kretao dozvoljenom brzinom.... al' ovaj crni.
Lazu da je priveden momak je u stanu trg barselone 5. ruka u gipsu I povrede glave
Znaci babuka ga izvukao iz pritvora, expresno brzo, nema sta...
Sta sve moraju uraditi kako bi prikrili stvarno stanje. Ne znam sto se trude toliko. Ko da im neko moze nesto.
Korupcija ... Korupcija nas je dovela do nekog sljedeceg naslova: Smrt vozaca nije moguce utvrditi, tesko je reci da li je prvo popustio "majstorov" var ili "doktorov" bajpas ... Proklet bio onaj koji se iskupi za svoju gresku!
A, i onaj ko mu to pravo proda!
treba ga pustiti da ovu vožnju još jednom sam ponovi i da ne smije ispod 200 da vozi
Amire brate neka ti Allah da lijepi dzennet a ovome smradu dzehenem lad tad
prica za malu djecu,da je isao 110km...i da se desilo ovo...
kako nama ti nijemci podvaljuju loša auta koja se ovako raspadnu na "prilagođenim" brzinama