Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao u Obali slonovace(naoruzani civili). Sta traze naoruzani civili u policijskoj akciji? Sve su uradili da prikazu bosnjacki tteer orizam. Nezavisne novine vec su objavile da je ubijeni neki Gorazdanin koji se vodi kao nestali. Svo oruzje koje su pronasli u kuci je i bilo u kuci ali to ne zele da saopste. Sve su uradili da mrtva usta ne govore.
Taj čim se krio na Nevesinju, gdje su ljudi '45. natjerani da promjene šubare, nije dobar čovjek.
SDP SE POHVALIO NOVOM ČLANICOM KOJA JE TUGOVALA ZBOG PRESUDE RADOVANU KARADŽIĆU, SANJA JEDINSTVO RS-A I SRBIJE I PROTIVI SE REZOLUCIJI O GENOCIDU U SREBRENICI. Radi se o Tatjani Milutinović iz Banje Luke, donedavnom kadru stranke DEMOS vjerovatno je i nju privukao Tuareg kao i Vojina Mijatovića, možda i ministarska fotelja bude.