Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti bicikla i djecu
Male i uske ulice vecinom jednosmjerne u C4. Imaju i lezece policajce tako da se nadam da nije previse strasno i da ce sve biti ok.
Let me guess, dječak je bez kacige vozio sredinom ceste.
Vozač nije kriv i vozio 25 na sat max. Bila sam tu i ovu nesmotrenu djecu treba opametiti!
Tim ulicama voze kao na reliju
A kroz ovo naselje i jurcaju ko divljaci
Djetetu brz oporavak.
Ne daj Boze nikome,da djecak brzo ozdravi i vozacu je sigurno tesko palo
sta napisati da ovaj kliks ne cmizdri
Mosa Rarri ili Lambo,kakav VR6,GTI ili slicno,krsevi
Uska cesta, loša preglednost, pogotovo sad zbog smoga....
Prije par dana vozimo se na biciklima ja i dijete, jedan iza drugoga, idemo maksimalno kraju desnom stranom kolovoza u dijelu gdje nama biciklističke staze. Iza nas sustiže automobil, koji trubi, te vozač automobila staje da mi kaže kako nas umalo nije udario i kako treba bolje da pazimo i da se sklonimo se na kontra stanu ulice! Toliko o saobraćajnoj (ne)kulturi.
Satraše nas vozači
Sajrajevo metropola a do Elidze ne mozes sa biciklom otici iz grada u komadu a da te tri puta auto ne zgazi i ne naletis na par narkomana