Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok god ne osude nekoga na barem 5g zatvora ovo ce se raditi.
Ti još ne kontaš da ovo ne dolazi iz BiH?
Kontam ja sve a isto i znam da je bilo i iz Bosne a i od Bosanaca koji zive vani. Kada su u pitanju skole vecinom su lokalci a kad su institucije onda ide sa strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Obavještajne službe i policija su nam katastrofa. Ovdje se čak pale auta kao pokvareno sijeno
i sta kad istraga pokaze da je prijetnja dosla iz rusije, ko prosli put? Hapsicemo po rusiji a ne mozemo ni po RS-u
Naravno, ali povodom ovoga pocinioc se pronaci ne moze ako je poduzeo minimalne mjere sigurnosti. Tako tehnologija funkcionise
Neko rece da ovo radi opozicija koja zeli da izaziva strah kod naroda zbog ove nove vlastiko ce znati
Dokle god, sve policijske, sigurnosne, obavještajne... službe, ne budu na državnom nivou, i bez unutarnjih neprijatelja, ovo će se događati.
Ko li nam se je na kosti navalio
U stanju takve destrukcije čini mi se da nebi ili bi donijeli ispravne odluke, argumente Boga sile teže i vaŽenja i itd.ili u doba zvijeri potreba za hranom je i takva u kakvom svijetu se živi,fakat izgrađen svijet dobro je, dobro je
sta cinite da ista promijenite?
Najbolje da ne otvaraju mailove heh
iščerali me iz porezne, došla na novo radno mjesto, muž me nogiro, a uposlenici ne pričaju samnom sve mi jeh3avaju hodnikom i po kancelarijama, kome dalje kako da preživim?
Laptop javni hotspot + vpn , napravis mail posaljes mail unistis laptop ne postoji osoba na ovom svijetu koja te moze naci. ovo je cak sve previse sigurno.. mozes se izvuci samo sa fake mailom i hotspotom javnim ili vpnom... eto vam tutorijal :D
Nemam rijeci. Ako ovo ucenici rade valjda znaju da ce ovo sve morati nadoknaditi.
25god.liječe rak u toksičnom okruženju nebi čudilo da je iz navika i dosade
10 godina zatvora da vidimo ko će poslati mail, SMS poruku ili poziv da je postavljena bomba.
Stizu konstantno u zadnje godinu dvije, skole, domovi zdravlja, kad prodju izbori nece ih vise biti.
Hvala Trojaneri. nikad gore bilo nije
To je ta Trojka i sigurnost drzave kad prepustis SH faktoru. Da Bog da se raspala ove izbore
Hajde dok sam isla u skolu bilo je toga samo sto portali nisu pisali o tome. Takvi profili to i zele, koliko moras biti glup da im dajes na znacaju i moc. Ako nastavite sutra mogu minirati bilo koji dogadjaj u gradu. Za ovo kaznjavati novcano da se usere.