Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam se pitao zasto ovdje nije napravljen kruzni do sada Jedna on najgorih raskrsnica u gradu
bas hahahah najgora...ostale truhle šine..ja ne mogu da vjerujem da ljudi jos nis skinuli sve šine kojense ne koriste i da nema kruzni na ovolikom prostoru..ali to je kad je granica opatina..CENGI VILU NIAU POMELI 2 GODINE KOD APOTEKE DINA
Ova je raskrsnica katastrofalna, losi vozaci ne znaju ko ima prednost, a o postovanju pjesackog prelaza da ne pricamo. Hitno rijesavati!
bo vas mobitel
Policija je tu na licu mjesta. Pjesaci kao i vozaci nisu preoprezni. Veliki je grad. Dosta kutova neugodnih.
Nije grad velik vec se nakotilo svega j svacega pogotovo nepotrebnih 300k + auta
Ne cudi me, ovdje se zaljiecu jako bezobrazno, nemaju pevenstvo na ovom pravcu gdje je udaren i opet covjek mora da otvori osam ociju i stane da ga dalabu nebi udarila. Da policija radi svoj posao i kaznjava, bilo bi bolje...
Ma dovoljan je trenutak dekoncentracije da se desi i najuzornijem vozacu. A da ima bijesnih vozaca, ima.
Prije neki dan, na drugoj raskrsnici, zeleno za pješake i čekam da pređu ulicu. Prešli su i krećem. Upalilo se crveno za pješake, žena sa mobitelom na uhu i cigarom u ustima se zalijeće sa trotoara ko Spiderman. Vozači udaraju pješake ali nisu ni oni uvijek krivi.
Ti si lud.Pješak uvijek ima pravo prvenstva.Pa da se zalece,koo' spejs satl na duplo crveno.Ako mu na to njegovo duplo crveno oduzmeš pravo i ne staneš,tebi je kazna.A i njemu. Ovde govorimo o ugrozavanju pjesaka,udaranju pjesaka,nepostivanju pjesaka.Pjesak je zakon i tacka.
Uopste nije tema da li je ovo najgora raskrsnica u gradu(a na istoj se vidi sta i kako svi ti vozaci iz grada a i sire voze,jer je ovo ulica na kriz sa vertikalnom signalizacijom prava prvenstva) Ovdje je udaren pjesak na pjesackom prelazu.Ovdje se ne pusta pjesak koji već stoji na pjesackom,maltene na sredini ulice.Ovo je hiljaditi put da se desava.
2 sudara, oba puta zene
Hoćemo li napokon evoluirat i zabraniti auta u gradskim jezgrama
Hoćemo li napokon evoluirat i zabraniti auta u gradskim jezgrama
Kakav pjesacki, za nase vozace to ne postoji...
katastrofalna raskrnica, zalete se papci ne razmisljaju o drugim stranama, pjesacima..
sto bi rekao onaj od brojnih...koji je po deytonu trebao biti vracen na njegovu rodnu planinu...sta ce pjesak na pjesackom...