Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko svaki dan terorizira djecu i građane Sarajeva?! Sve policijske snage pod HITNO moraju pronaci krivce. Ukljucite i više nivoe
Pa neki dan su pisali da su ga uhapsili, neko laze
Koji bolidi, sta vi sebi dozvolite. Iz ove države treba samo seliti. Nesposobnost na nivou
Ma 100%,sta je ovdje ostalo dobro,realno šta?
Nikakvo čudo nekompetentni ministri i ministrice,haos vlada u policiji i školstvu.
Policija će sad tražiti višestruko povećanje plate, jer mora raditi svoj posao
hahah i treba kad nesposobna policija ne moze nista
Isto je i u Tuzli, drugi dan za redom.
Jedina smo država na svijetu gdje se ovo dešava svake sedmice, nije normalno. Hoce li neko reci išta po ovom pitanju? Vjerujem da se ovo vrlo lako može riješiti. Kako ovog nema u drugim zemljama?
dobro je sve dok su lazne dojave....pa zar nistw uhapsili jednoga,to je garant neki lanac,nek izda ostale
Šuplja da su uhvatili...
dobro je sve dok su lazne dojave....pa zar nistw uhapsili jednoga,to je garant neki lanac,nek izda ostale
Nije ni cudo kada policijske, tuzilacke, sudske i druge ovlastene strukture, stidljivo obavjestavaju o neki dan otkrivenom posiljaocu takvih meilova. A treba to razglasiti u svim medijima, objaviti ime i prezime, pronaci nalogodavce i sve ih po hitnom postupku drasticno sankcionisati zatvorskom i novcanom kaznom i tako uputiti jasnu poruku svim buducim takvim licima sta ih ceka ako se i oni odluce na to.
Djeca postave VPN i zafrkavaju čitav grad, kao i policiju koja još koristi telefaks.
bukvalno. kupicemo helikopter al to sto smo informaticki nepismeni nikom nista
Bolan i helikopter su skrkali u jezero
Miriše na Muskovite odnosno lokalce koji su se Muskovitima prodali za honorare.
Cekaj !!? zar niste prije par dana uhvatili NN osobu koja je slala dojave...... Ako jeste vi i dalje stitite identitet i zataskavajte kolicine kazni za takva djela !!! pa vam novi prestupnici misle " ma nista malo informativnog razgovora"....
Nije ni cudo kada policijske, tuzilacke, sudske i druge ovlastene strukture, stidljivo obavjestavaju o neki dan otkrivenom posiljaocu takvih meilova. A treba to razglasiti u svim medijima, objaviti ime i prezime, pronaci nalogodavce i sve ih drasticno sankcionisati zatvorskom i novcanom kaznom i tako uputiti opomena svim buducim takvim licima sta ih ceka ako se i oni odluce na to.
evo o u Tuzli treci dan zaredom
Pa zar ga nisu uhvatili,ne mogu da vjerujem da se policija bavi lažima u ovakvim situacijama
A čim će se drugo bavit usljed nesposobnosti, sad Google pa upisi "Sasa Petrović FUP" eto ko vodi cyber istrage, bivši propali specijalac. I neko očekuje rezultate ? Ma daj...
Je li teško uvesti obavezu uzimanja podataka i utvrdjivanje identiteta lica koje kupuju ultra, ili kako li se vec zovu, SIM kartice??
brate šalju bombe preko emaila hahahahaha