Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce ovo bit imena objavljena na klixu
De da ovdje pitam zasto su iskljuceni komentari na post unuke alije izetbegovica? Dajte molim vas jel vas sramota, imamo i mi nesto da kazemo na ono sto je ona nama napisala
Vama, nepismenim nargilašima? Lijepo od tebe što priznaješ.
Sedim sa čovekom koji radi sa većinom hotela u Beogradu i Novom Sadu. Priča mi kako od katoličkog Božića do Srpske Nove Godine ne može da se nađe krevet. "A jel ima Muslimana?" "Arapa?" "Ne, bre, Muslimana iz Bosne." "Oni su ti enigma." "Kakva enigma?" "Njih ima više nego Slovenaca i Hrvata zajedno. Izlaze pojedinačno, nikad u grupi. Niko od njih ne odseda u hotelu. Imaju svoje varijante. Nevidljivi su. Iznajmljuju stanove, imaju prijatelje... nemam pojma."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kazne za krivična djela u BiH su smiješne. Samo postrožiti kazne ili se držati kazni koje su propisane zakonom pa bi vidio koliko bi se kriminal smanjio.
Eto vidite da nije nacionalnost bitna,ljudi su fino suradjivali...Zoka i Kemo,bratski
Kemal Mindjic zvani Kemo :)
Jok ,zvace ga Murat
Ulagali u nekretnine. Otuda logika da se grade stanovi i zgrade mahom a narod nema šta da jede. I ovi ne pitaju za cijenu m2 samo da operu keš. Treba i ove što im prodaju nekretnine pročitati šta i kako oni hrade i pošto i kako prodaju. Ima tu svašta za nanjušiti
Ako nije pao Miljenko Jokic nece niko. Cjela faza slavi.
Sjever u placu
zbog ovoga ukinuti entitetske policije.
Ma hapsi sve redom samo sklanjaj ološ s ulice
kokošari se hvataju,krupne ribe ko ptice na grani slobodne