Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi znamo da su mahom u pitanju ljudi sa Gorice koje na silu moramo da smatramo civilizovanim iako ih je samo 10% spremno za civlizovan život. Druga grupa koja obija je krivica sarajevskog i glorifikovanja mahalaca u trenerkama kao simbola grada. Mahalac je klošar i parazit i glorifikovanje takvih ima za rezultat porast broja klošara. Prihvatite da živite pored favele i tražite zakonski tretman koji favele dobijaju u svijetu, u pitanju je vaša teško zarađena imovina.
@Realismo puko si ti cim filozofiras u tom pravcu
Apsolutno se slažem
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
napravite neku vrstu komsijske straze... pa kad mu opet padne na pamet da hara po naselju rastavite ga od zivota i objavite video. nakon toga nikom vise nece pasti napamet.
Kamere bi trebalo postaviti ali pored kontejnera za smeće ispred kojih se ovi "zabrinuti parkiraju" i tako nemogućevaju RAD-u da ga vozi čime ugrožavajju zdravlje građana. Policiju to nije briga, oni "ispune normu" u jezgru grada.
Svi na Gorici odmah, a oni sa Koševskog brda...
Pobot’ gov*na na licu mjesta!
Bolje bi bilo da propisno parkirate vozila, a ne dje god stignete. Citavu dvosmjernu ulicu Husrefa Redzica ste pretvorili u jednosmjernu, jer je citava zraka pod autima. Uskoro ce se poceti sve kaznjavati.
Moj auto je obijen 25 marta, isto na Ciglane tako da ovo nije pojava od "zadnjih" dana.
Neka stanovnici Ciglana skupe pare, pa sa parama odu u Opstinu i MUP KS i nadju nacin za postavljanje istih. Zasto bi njima nesto bilo postavljeno, a druge tko j...
Kao domicilni stanovnik ulice Gorica, savjetujem Ciganlijašima da kupe sebi garaže kada su već kupili sebi stanove od 250.000 hiljada maraka kao statusni simbol pa im smetaju čerpičare i stare kuće. Parkirajete auta u ulici Gorica, pozdravite se sa komšijama a nemojte samo profurati pored škole 80 km na sat gdje je ogrančenje 40 km.
Nama je od malih nogu krađa u krvi, ko nije krao mare je popio. Vama nešta ukrasti, ma to je sevap. Pozdrav od raje koji igraju koše u O.Š. Hasan Kikić. Dođite i poigrajte se sa nama. Džafte Kurafte!
@fbUser155228786 Opet ja, kada smo mi bili mali, tu gdje je naselje Ciglane bila je ogromna bara a gore šuma, ili džungla kako smo je mi zvali. To je pripadalo našoj MZ Gorica i Crni Vrh a onda tadašnji drugovi nisu htjeli sa "ciganima i mahalcima" pa osnovali svoju MZ Ciglane a to se ne zaboravlja.
ma cuj to ja elite mila majko a sta mislite i po jednog policajca pored auta , nebi bilo lose ...
SVA AUTA SU DIVLJO PARKIRANA!!! MOMCI SLOBODNO NASTAVITE OBIJAT!!!!
KAO U SVIM VELIKIM GRADOVIMA.... RIJESITE PROBLEM PARKING MJESTA I DIVLJO PARKIRANIH AUTA. CIM SU OSVIJETLJENA PARKINGMJESTA I UREDNO SREDJENA NECE BIT PROBLEMA😜. HOCETE VI BESPLATNO OD TOGA NEMA NISTA, NIGDJE NA SVIJETU!!! A POLA AUTA NA SLIKAMA SU DIVLJO PARKIRANA, TAKO DA MOGU SAMO JEDNO REC: "NEKA SU VAM OBILI AUTA!!!
Nema lopova samo na Ciglanama. Šta je s Ap,Dobrinjom,Ilidžom,Stupom i ostalim dijelovima grada. Bolje da država sebi kupuje auta,nego da ulože u sigurnost građana..
Gdje je to video nadzor zaustavio ovakvu vrstu pljacke? Sluzi samo da mozes da skines snimak i odneses u policiju i nicemu vise, samo degenek u sacekusi i lomljenje zglobova i ostavis ga da lezi, znaci krvnicko prebijanje a ne koji samar i sopanje!
Nemanjina rodbina u akciji!😜