Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakog roditelja koji djetetu dozvoli da se s ovom spravom krece po javnom piti treba odvesti u zatvor, preventivo, 10 dana. Prvo oca pa mater pa cete se mozda opametiti. Koliko nepametni morate biti?!
ako je vozio binbin sa slike onda nije kriv romobil nego roditelji djeteta jer fino stoji da samo punoljetni smiju koristiti romobil. lahko se moze vidjeti na koje ime je registrovano , samo po dzepu udariti roditelja
U Alti jednom malci stoje salijecu random odrasle da im kupe binbin karticu ili sta vec ide za to. Mangupi... Ali sve je do roditelja i odgoja.
Bravo moderni roditelji, fino odgajate djecu. Daj mu telefon nek suti i gleda neke gluposti. Daj mu romobil samo nek nije u kuci, itd, itd..
sta ce dijete na romobilu
ove romobile treba zabraniti,stradace mnogi