Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je postalo pepo i dim kako je Sarajevo gas isporucilo plin topla preporuka za majstore ljudi znaju svoj posao vjerovatno imaju iskustvo u radu u ponedeljak zavrsio srednju u utorak poceo odma radit osmica i sebija su zlatni kakvih ima
Ma jata, lola iz sarajevogas-a za stoju prikljuio rodu svome plin, kakva je to jedna malverzacijska firma, pih
Ima lopovluka u toj firmi koliko hoces, valjda ce i tuzilastvo poceti raditi u vezi s tim
Klix ne brisi komentare
Plata 750 Eura jo u zatvoru da zavri haha bravo Bosna
Tako tako a treba i majstor koji izvode radove bez dozvola. Rue zidove po kuama i stanovima bez adekvatnih odobrenja
Jel diploma sa Univerziteta u Cajnicu?
Nije, nego u Zagrebu kao u Dragana Covica, za 1 dan zavrseno, a EU priznato
Sve takve u Zatvor
Neka neka i treba ovako jer je krajnje vrijeme da se ovi tzv inzinjeri uozbilje i shvate rizik i vaznost svoga posla
I da oni koji znaju budu na cijeni, a ne priuceni stranacki uhljebi koji glume sudske vjestake i nadzore a nisu se susreli sa standardima, imaju 0 godina iskustva u struci (realnom sektoru), kupljenim strucnim ispitima (kriva korumpirana komisija),... itd.