Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nagazila ga Mejra u krivini ko da vozi japanski metro
Kod nas sve iskače od tramvaja pa do školstva....
i tockovi sa autobusa...........bice da "odlicno" odrzavaju
Hajdmo malo geometre na teren pa da se utvrde razmaci i radijusi šina i mašinske inžinjere u garažu da vide zaporu razmaka točkova spornih vozila...čuj uzroci iskakanja nepoznati...to može u nekoj banana afroazijskoj jebimeđedini i da prođe, ali u državi Europe koja ima na hiljade diplomanata po biroima rada, ne budite smiješni i jadni s ovakvim izjavama.
poskliznuo se na koru od banane.
Prebrzo usao u krivinu..
Prsanovi mineri.
uzrok iskakanja je GRAS, najgora firma u povijesti svemira koja duguje 122 miliona poreza državi
Nista ne odrzavaju a jos voze kao da je formula!!!!
Ja mislim da je uzrok to sto su oprali tramvaje.
Narode na ulicu i zatvorite tu firmu SDA uhljeba koja vam unistava zivot i pravo na normalan prjevoz
treba dovesti na vlast Fahra i saraj'lije... :) :)
@BHRealnost3 Nisi mogao nace veceg lopova od Fahr-a
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mozda su teroristi presjekli prugu.. znaju da tuda tramvaji razvijaju veliku brzinu,zeljeli su da tramvaj sklizne sa šina i da odklizi u UNITIC i tamo pogodi jednog covjeka. Ponavljam,mozda ?!