Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne vidim vezu ležećeg policajca, na koji je upozoravao uzoriti građanin, sa nesrećom u kojoj je vozaču trole pozlilo. Usput, trolejbusi ne razvijaju neke brzine, da bi taj komentar imao nekog smisla. Najvažnije je da niko nije stradao, šteta će se nadoknaditi..
Ti si bitan faktor pa ne vidis vezu...pokusaj ti preci ulicu kod Amka u Patriotske lige da vidim ko de ti stati.
pored ležećeg policajca potrebno je postaviti stubice na trotoar. Da zivis blizu bilo bi jasnije zbog čega treba ležeći policajac
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne može ležeći policajac na trasi trolejbusa, a ovo ionako ne bi spriječio. postavljeni su ležeći i prema Pionirskoj, i prema Nahorevu. Bezveze vam je ta rečenica za mandića.
na dobrinji je postavljeno 30 ležećih preko koje ta ista trola prelazi.
Ja ti kažem šta je odgovor Ministarstva saobraćaja kad im se pošalje zahtjev, nema dozvola za ležeće na trasi trolejbusa
Treba zabraniti parking preko puta Amka i sve bi bilo super a pješački ima kod ćevabdžinice Jezero
Najveci problem je taj sto sada moze svako biti vozac i voziti djecu,angazuju ljude u dubokoj starosti da nam voze djecu.
Zamjenili zeljeznu ogradu(sta je se sa njom desilo) koja je bila ekstra i stavili ovu jeftinu mrezu. Malo inspekcija da provjeri rad skole i direktora!!
Izliti betonski zid i riješen problem, sigurna djeca, auta neće više slijetati, najlakše rješenje
Grad lezecih policajaca, i ne trebaju nam vise zivi. Uvesti samo redare za pisanje saobracajnih nezgoda i nasilja u porodici
12 lezecih ima okolo tog mjesta, nema smisla prica
Moze li slika jednog lezeceg u ulici Patriotske lige? Usporivači i svjetlosna signalizacija nemaju efekta
Pa prije par mjeseci je isto momak sletio na istom mjestu, ukleto mjesto.
treba jaca-betonska ograda, ili bar stubovi kao sina
Svakome se moze desiti
U ovom slucaju nije bilo brzine , vozacu pozlilo i skroz pri manjoj brzini 5 km / h preslo preko ivicnjaka i naslonuo se na ogradu , da je brze isao bio bi u dvoristu skole , tako da nepisete svakakve komentare bezveze !
Prije tri mjeseca automobil je na krovu završio u ovoj školi, danas trola izvali ogradu (nije se naslonila). Djeca koja idu u OŠ Nafija Sarajlić nisu sigurna u školi kao ni na putu do nje. Nema opravdanja za tuđi nerad i nemar
Pa postoje li i druga naselja u Centru da Opcina ulozi novac osim ovog Jezera,Nahoreva i Kromolja Dokle vise ide ta nezatitost lokalnog stanovnistva je za nepovjerovati. Usput receno 70% su Ademovicev NiP, SDA i Muharemovic.
Danas svako ko skrivi nesrecu, kaze da mu je pozlilo. Prejako! Ne kazem da ovo zaista nije pozlilo, ali nemoguce je da je to uvijek uzrok. I kako im se uvijek desi za volanom.
to se isto sutra tebi moze desiti, tako da pazi kako pricas ..
Pisao i ja zbog nase djece obecali su postaviti nakon sto zavrse ulice prema Nahorevu (koju su prosirili zato sto Malco pravi zgrade) ali nigdje nista. Uzas cec 2 x ove godine.
Postavili su "usporivače" preko kojih se može hladno 120km/h voziti
Postavljen je pravi ležeći prema Nahorevu prije 2 dana, možda niste vidjeli