Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skole znaju svakog nasilnika u glavu i sistemski guraju problem pod tepih…
Zato sto im je babo ili veci nasilnik od njih ili "hadzija" . Prosvjetari su ti kukavice sine, tesko ih je porediti s bilo kim.
To se uvijek znalo i sada i prije. Fora je u tome sto je prije sam ucitelj bio autoritet a da ne pricamo o direktoru. Da te izbace iz skole i to osnovne puce bruka. Isto tako generacije su se danas izmjesale i svi isti nekakvi. Prije se znalo da starijem od sebe godinu nisi smio prici. Ovi danas vidjeli Kostu u Beogradu i to im je in.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma mogo bi mali i najebati. 9-ti razred. Znaci 15-16 godina tj stariji maloljetnik. Treba njega prevaspitati sad i odmah.
Direktori su najveca fula u skolama, politicki glupani. Koji ne znaju svoj posao
Ja nisam davno zavrsio osnovnu a ni srednju, uglavnom svjedocio sam kako.se unutar skole velicaju nasilnici i kako im cak nastavnici izlaze u susret i pokoravaju se njihovim porivima. Nije mi nikad bilo jasno to, cak i tad sam bio svijestan.da nesto nije ok, sad kad imam malo zrelosti stidim se kako su nastavnici jadni ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U prevodu, to znaci, BJEZMO OD PROBLEMA, SKLONIMO SE, NISTA NE RJESAVAJ! Otac tog djeteta treba fino da odgovara, po dzepu novcano, dijete treba u maloljetnicki popravni dom ici dnevno(imao ja iz razreda takvih delegata, budala, pa zbog drumskog razbojnistva isli su svaki dan osim vikenda par sati u taj popravni dom)....
U ovakvoj situaciji ne dozvoliti djeci online sedmicu? A mogu 4 sedmice godisnje onako biti online, cisto da ne zaborave komunicirati sa platforme??!!?!!? Je li moguce???
Ja od kad znam za školu znam i za belaj.
Očito da nema niko razuman u tom ministarstvu.
Hehe al neće mu više past na pamet da maltretira ovog što ga je izbo
Ma samo u skolu i kontrolni odmah, manje ce dumati o tome sta se desilo.
Uhapsiti i roditelje a skole moraju bukvalno uvesti pretres ucenika pri ulasku u skolu
@theprosecutor.Kod tebe tacka jos nije izmisljena.
to se dogadja kad zbog roditelja nastavnik mora da dijeli petice i da slusa sta mu sklapci kazu
Tu ce tek biti belaja,sutra su roditelji na redu,a da su pametni sutra bi roditelji blokirali školu i sami najurili nesposobnog direktora
Na.gori su iz Brijesca I Buca potoka,sve same selj.cine I krimalci.Ja mislim da mu je I otac kabad.hija selj.cin.sa kockastom glavom I frt.lj mozga.Polup.smene selje.Neka se vrate u svoje v.kojebhine.
Tvoj komentar kao i stil pisanja neodoljivo ukazuje na činjenicu da su stanovnici pomenutih naselja u odnosu na tebe neki visoki nivo kulture i odnosa prema društvenoj zajednici koji ti nikada nećeš dostići.
Za početak, makar detektor metala na ulaz i zaštitara, dok se sistemski ne riješi ..
Ma ja ba,kad neko nedužan nastrada,tek tad se REAGUJE,a kad se nosa oružje i nož,tad svi slijepi
Zao mi je i nadam se da ce povrijedjeni malac biti ok. Nema razloga da se prekida nastava jer je nemoguce da je cijela skola vidjela. Ko je vidio i ima neku traumu imaju skolski pedagozi i ostala lica. Njima se moze dati koji dan postede hajmo reci ako su traumirani ali ici online nidje veze. Mene u ratu granatama rokali pa opet isli u skolu. Nadji uzrok i sprijeci a ne nema nastave.
e čuj ministarstvo odbilo zahtjev.hahaha.gospođo Muminović ja bi da ti malo uđem pod dimije