Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi koji radimo hranimo ih u pritvoru...dok je po nesretnoj Nermini trava narasla...
Žao je meni Nermine kako se sve završilo na kraju mlada žena na brutalan način ubijena. Za ovo dijelo samo doživotna robija što su počinili.
kakav je ovo parking blizu aerodroma što iskače reklama? neka njiva,hajd ljeti a zamisli tu blata kad su kiše
Ne bi me zacudilo da su pusteni da se brane sa slobode i slobodno hodaju/vrebaju slijedecu zrtvu. Pih, kao i bezbroj puta do sada.
Isto sto i sa slucajem Farisa Pendeka. I dalje se vjestaci vjerojatno i i dalje je lik samo osumnjicen da je pucao . Kakav jad od drzave
sega je da se mora ista desavati...da sam sudija ne bi ni odrzao rociste nego bi presuda bila 25 do dozivotna i kraj price, ali je kod nas zakon 5 do 15 godina za ubistvo...
Ne desava se nista, na vlasti su oni koji pogoduju ambasadama, medijima i nvo
Nema pravde ovog svijeta koja će pravedno osuditi ove monstrume, ali hvala Bogu pa Sudnji dan postoji!
Sa takvima kao ti pravde neće ni biti. Sve dok se uzdate u izmišljotine.