Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Proglasiti trodnevnu žalost i neradni dan, ovo je nešto najužasnije što nam se dogodilo poslije '92 i SDA stranke!
Odgoditi izbore odmah, nemamo mi sta sad glasati za ovu politicarsku kusto koja je i dovela do ovog nesistema. Na sve mislim od Daytona na ovamo,.institucije i agencije im postoje samo da mogu primati platu... A vojska nek ide pomoci ljudima a ne vozati materijal za glasanje!
Katastrofa, zasto mediji i vremenske prognoze nisu opozoravali na veliku mogucnost poplava, da se barem zivoti spase?!
Sve to stoji ali koliko god oni imaju informacija kakvo bi vrijeme trebalo da bude opet samo Allah zna jacinu i velicinu tog nevremena ...ali slazem se trebalo je malo bolje se organizovat
Ma boga pitaj gdje ce se sve tijela nalaziti...toliko odrona i ceste i ovoga i onoga, moga se neko i zateci u tim trenutcima odrona ceste i svega...Ovo je strasno sta se desilo, a reakcija vlasti(drzavnog sistema) 0 i nikakve...Pa ako su vas zvali u jos u noci, kako ba da se ne javite, nevjerovatno !