Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hodaju po pruzi svaki dan, bilo je pitanje trenutka. Svako jutro u 6 sati me budi sirena voza jer oni hodaju po pruzi. Mozda ih ovo opomene
Hoće kad pročitaju na migrantskim vijestima
Po Bangladešu, Indiji, Pakistanu i srodnim zemljama, to je sasvim normalna stvar. I tamo ginu i ništa neobično za njih. Žao mi je života, ali sami znaju koji rizik nosi takvo ponašanje!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hodaju prugama i dan in noć....
Moja kobila Suzi hoda po pruzi
koji k.. hoda prugom. neka ove organizacije za ljude u pokretu nauce ljude u pokretu da se u normalnom svijetu ne hoda prugom.
Koji maler moras biti da te udari voz u BiH. Imamo jedan voz koji ima dva-tri vagona i saobraca svakih 15 dana do Ploca, eventualno do Brckog ili Banovica, i on te udari
Gdje ti živiš, pa raspolažeš takvim informacijama...
Na toj lokaciji je luda kuća ,na stotine ,jedne odvlaće druge dovoze,tu niko na ne zalazi,milicije tu nema nikad Tu je drava u dravi ,propast.
Samo jednog. Steta.
Ne razumijem zasto uopste misle da je hodanje po pruzi, i oko pruge sigurno.Hodaju kao da su usred Ferhadije.Ne moras imati zavrsenu skolu da bi znao da mozes poginuti jer voz moze u svakom trenutku doci.
zasto neko hoda prugom ?
Pa kad ih pustaju da slobodno hodaju, treba ih zatvoriti dok ne potpisu sporazum za readmisiju. Polako bi i manje dolazili i riskirirli zivot kad vide da ne mogu dalje. Svaki je sigurnosni rizik.
OS na granice. Ovako nikad necemo u EU
Zbog njegove neopreznosti covjek mora da zivi sa traumom. Ne znam zasto policija ne reaguje, postavljeni su jasni znakovi zabrane prustupa prugama.
treba to bolje rasporediti.
Zrno po zrno pogača, kamen po kamen palača.
Voz usmrtio migranta ? Kao da nije covjek, zar nije dovoljno napisati da je nastradala jedna osoba, kakvi ste vi to ljudi ?
Vodi ih kuci
zao mi masinovodje
samo sam otvorio komentare da vidim, da li je iko napisao " pa nije toliko stravicno"
Evo ja cu. Nije stravicno