Komentari (206)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je prva pozitivna stvar sto danas čujem, ima svak snimljen lajv i vidi se ko mu je komentirao sve
E svaka cast, bas sam pisao na proslom clanku da treba procesuirat sve koji su podrzavali i huskali onog zlocinca u komentarima, a nazalost bilo ih je.
Promijenit ce ime na instagramu i nikad ih nece naci, a i ako nadju nema od toga nista.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovdje ne vidim da ce biti saslusan tužilac koji ga je pustio nakon prijave za porodično nasilje iako je lik imao djela ko Beanko Ćopić....
Iako sam imala golemu rezervu naspram imenovanja gsp.Isaka, moram priznati da pocinje da me demantuje. Ne sjecam se kada je neko od odgovornih ovako promptno reagovao, i svaka cast! Nekako, nemam nimalo sumnje da ce ministar ipak naci nacina kako da se obracuna sa ovom bagrom koja podrzava ovakve strahote. Treba priznati kada neko uradi dobru stvar! Hvala ministre sto ste dali nadu da ipak nece sve u pm!
Ja kad vidim ovog ministra mupa zanesvjesta Mi se,Pa lik vise lici na kriminalca ili nekog sa potjernice nego na ministra Tako vazne funkcije,zato nam i jest Tako kakvo jeste.
Mali su Jagomir i Jakeš koliko kandidata ima za te institucije. Trebalo bi otvoriti još dvadesetak takvih ustanova, najmanje. Ako čovjek podržava ubicu, sutra će i on postati ubica. Tako je i sa samoubicama, čak i kada se našale pa kažu da će se ubiti, treba shvatiti ozbiljno. Isto je i sa siledžijama i ubicama. Težak oblik psihijatrijskog poremećaja, sadizam, neki kompleks iz rane mladosti/djetinjstva, manjak ljubavi u odrastanju.
Sta je sa sudinicom Lejlom Numanovic koja je odbacila zahtjev za zabranom prilaska zrtvi samo koji dan prije? Sta je sa ostalim sudijama koji su ovaj slucaj, kao i uvijek od ranije poznat policiji, drzali na slobodi da radi sta hoce? Oni su takodjer podrzali ubicu i treba da budu ispitani i procesuirani!
Znaš koliko lik se nasikirao. Šorc, papuče lagano sa svojom ženom u SCC u Sarajevu u Šoping prije 2 sata ga ja vidjeo još se kesla samo tako...
Svak čast krvi je huso_ims
huso_ims što je napisao bravo kralju trebao si sve redom pobiti tako nešta. huso_ims Instagram njegov obrisao je sve svoje post-ove slike jer su ljudi pisali mu svašta i samo je ostavio izašao iz Instagrama sto posto.
E baš da vidimo hoće li to tako biti.
Po skraćenom postupku prosvirati glave istomišljenicima! Ako si samo štetočina koja hoda gradom, maltretira narod i pored kojeg niko nije siguran...samo likvidirati da narod može mirno živjeti. Sulejmani je dobio zasluženo.
Ispitajte redakciju ovog portala.
dizi helikopter.
Cekamo Amira Pasica Facu veceras na tiktok da se ocituje
Kad vidim ovog gargamela od ministra krimosa ološa, nemam napredak 10dana najmanje.
Ministar ostavka.
Sve medije i odgovorne u njima, koji sluze kao platforma i podsticu ciljanim manipulacijama na sirenje mrznje isto tako krivicno prvno procesuirati.