Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šesteročlana porodica je prije par godina tu poginula. Auta jesu jača, mnoga tehnički neispravna, ali pobogu prilagodite ceste ne uslovima, nego potrebama vožnje. Meni muka kad vidim kamion ili autobus da mi idu u susret, samo čekam kamikazu iza.
Kladim se da je puna i preticanje u pitanju
P vidis da je puna
Nije do cesta malo je i do vozača, odnosno malo više. Sjećam se prije 10-12 godina komisija obori kandidata jer je prešao na bijelu liniju u kružnom za par centi, a danas ne znaju ni brzine mijenjati ni koristiti kvačilo kako treba, a polože sve. Imamo kriterije nema govora, a o mentalnom sklopu da i ne pričam.