Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam se ne ponovi "Zli Brijeg" kod Kaknja, 44 je poginulo tad zbog jedne neispravne krajnice za koju su govorili "Ma može još, neće još ispasti pa ćemo je zamijeniti kad dođe s puta"! I sve tako dok ne upadoše u Bosnu...Ko zna kol'ko je ovdje bilo takvih krajnica i kol'ko ih još ima u BiH? Ne samo na autobusima, već i kamionima,autima...a svi su prošli tehnički a krajnica ne dobije luft preko noći! Ali za 20 km većina tehničkih zažmiri!
to nije problem samo u ZDK to je problem u citavoj BiH.......kada pomislim u kakvim autobusima se nasa djeca prevoze smuci mi se........
A jeste vala sitničavi, pa djecu voze, ne voze ništa vrijedno.
e sad treba i gras ovako
"Ko to tamo peva" Nista nije bolje ni u Sarajevu!