Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnusnu kradju pastete iz Binga izvrsio je Mujo Mujic,sin Fadila i Melihe,rodjen 12.01.1990 u Sarajevu,adresa ta i tambrij licnemmaticni broj..ozenjen..zena Fatima,sin Jasmin....mamu vam inicijal hebo
Uprava policije ne može da se strateški opredeljuje za bilo šta ili protiv bilo čega. Policija deluje taktički. Za strategiju se pitaju država i zakoni, a ne policija.
PREVISE IH IMA, POLICIJA UHAPSI, SUD PUSTI 🤮🤮🤮🤮
Kemo Bukva i Jasmin Kaljić rade za Amara Zulu godinama, šta se čeka?
Cuj teksta,"...zbog strateskog opredeljenja Uprave policije u borbi protiv kriminala i korupcije, a po naredbi Suda BiH i pod nadzorom tuzilastva..". E reci mi sta je stratesko opredeljenje policije.
Sarajevo metropola
Sta je sa A.K i B.G iz mog naselja
ne znam šta koji k.... kantonalni MUP ima raditi sa sudom BiH
u Starom gradu,posebno na rubnim dijelovima toliko je droga uhvatila maha,za nepovjerovati. Svaki treći mangupcic je diler..
Hahha čuj Šakal
Interesantno što svi mislimo da većih kriminalaca lopova od političara nema u ovoj zemlji a ja nikad nijedno njihovo hapšenje nisam vidio, izgleda zaštićeni u kriminalu kao polarni međedi