Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevezano za lila, ako je kriv neka ga ganjaju. Ali odakle pravo muou RSa da hapsi na prostoru Federacije? Sutra će ovako i po onom zakonu o kleveti. O Nikšiću, imaš li imalo m, nije bitno je li gore ili dole.
Ko je optuzen od cetnika u vezi zvornika gdje je etnicki ociscen od bosnjaka muslimana spremi te se kako je trojka zasjela samo se hapse bosnjaci islamske vjeroispovjesti dok bosnjaci pravoslavci uzivaju i slobodno setaju po tim istim gradovima koje su etnicki ocistili
citaj sta pise.. ko i gdje ga je uhaspsio..povrsnost je zlo
A oni sto su ubijali civile po Srebrenici sad su nastavnici, funktioneri i slicno po Bratuncu.
Možeš samo zamisliti, u Zvorniku gdje je bio pogrom Bošnjačkog stanovništva da je ovaj čovjek napravio ratni zločin.Možda je njegov zločin što nije dozvolio da ga zakolju na kućnom pragu kao što su mnoge Zvorničane.I onda još da mu de sudi u jednoj fašističkoj Bijeljini gdje je urađen prvi dio genocida u organizaciji SANU-a.
Ako je pravio zlocine nad civilima da mi je babo u hag ga treba vodit !
Kada žrtvu proglase za zločinca, vrijeme je za ustanak.
Krivi smo sto smo se branili
O majku li vaaam, kad će Dodik bit uhapšen?
Kad ovako nešto pročitam bude mi krivo,i na Aliju a i na komandu,trebali smo ići do kraja i ne bi ovih problema bilo!! Kriv si jer si branio zemlju,agresor koji te napadao sastavio neki svoj spisak i na osnovu njega hapse te tvoji i isporučuju njima,🤮
Heroj a ne zločinac ? Ne znam ništa o slučaju ali znam da bi tako smrdi razmišljali da je njihov.
Nepravda nas ubi,zato mnogi jedva čekaju drugo poluvrijeme!!
Jedina legitimna vojska je bila Armija BIH,šta god kazali,lupali dislajkove i slično,a čovjeka uhapsiti na osnovu nekog spiska kojeg je sastavio agresor je van svake pameti!!
Zastitnicima ratnih zlocinaca policijska pratnja. Prezivjelima genocida hapsenja po spiskovima koje su sacinili oni koji su genocid pocinili. A politika, akademska zajednica , turac, palac... i dalje sute, cekaju mjesto, poziciju, upravni odbor ili fotelju...
2016 god je objavljen spisak 3097 OSOBA KOJE SU U BIH PRIJAVLJENE ZA RATNI ZLOČIN. Koliko je osoba procesuirano od tada i zašto se skoro deceniju od tada te osobe ne procesuiraju? SUD BiH se ponaša kao korporacija da što duže održava tenzije, košta i ždere na račun gradjana.
Ovo je ono kad ti neko zakolje cijelu porodicu, a ti njega zauzvrat udariš šakom u glavu. Onda ti još dodje i negira da se ista desilo i povrh toga kuka kako ga boli glava. S kojom mi marvom živimo, crkla trojka da Bog da
Armija RBiH je bila jedina legitimna vojska u predhodnom ratu. Priznata drzava RBiH od svih kao i vojska nasa. Ne kazem da pojedinci nisu pravile zlocine nad ne duznim ljudima ali nikada nije bilo kolektivne odgovornosti kao u HVO i VRS.
Musliman sam ali ako je to uradio treba mu se nahebati mame...zločinac je zločinac bilo kojoj vjeri da pripada..
Jesi li musliman, ili si Bosnjak musliman? Muslimana je haman 2 milijarde na svijetu.
Jest,samo sto nije. U tome je stvar. Budalo.
Osumjeceni se tereti da je prilikom ispitivanja zarobljeni genocidasa povisio ton na iste,te su se isti usrali od straha.