Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj djece garant imaju tamo kanale po discordu trollaju cijeli sistem. a drotovima kad kazes discord misle neka moderna floppy disketa ili nesto
joj jaka ti je ova hahahahahahaha
Ovo je sve samo nisu djeca
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
inace se djeca plase tih nadoknada i to... Realno ovaj problem pokazuje i dokazuje elementarnu slabost i nemogucnost sistema da sistemski rijesi i sreze problem... svo neznanje i neiskustvo institucionalnog djelovanja se ogleda kroz ovaj slucaj koji predugo ima kontinuitet.
Trojkasi ne mogu sa djecom na kraj da izadju, a hoce da vode drzavu
Dolazi na naplatu korumpirano i nesposobno pravosuđe. Dojave za bombe u školama i ovo neće stati jer ste lopovlukom i korupcijom uništili sve.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zar ne bi ministar sigurnosti trebao podnijeti ostavku...ovo su njegovi propusti, obicno se stane ukraj ovome u roku sedmicu a on nista nije ucinio vec samo cini stetu
Gdje su dosada uhapšeni maloljetnici, jesi li zatvoreni, to ne treba puštati iz zatvorenog prostora jedno 5g, garant su roditelji urgirali da budu pušteni, zakon treba mjenjati, maloljetan je samo do 10 g, u Njemačkoj sa 13 g izbola sestru, ma voz
Ovaj portal siri samo negativne vijesti. Pogledajte naslove. Sve same negativne vijesti. Dali postoji neki ministar informisanja u ovoj zemlji da kazni ovaj portal zbog svjesnog sirenja straha u narodu?
Idiotluk bez granica, ja jos veći u školama koje raspuštaju djecu
Sad ona država i ne izgleda tako loše. Ha..
Vi sa djecom ne mozete na kraj izaci kako bi sa nekim svjetskim hakerima i stranim sluzbama, normalno kad su svi preko veze zaposleni, ne znaju kompjuter upalit, pale ga nogom
Cak se i djeca sprdaju sa nesposobnim kadrovima Trojke
Zar je to moguće u sigurnom građanskom Sarajevu? Gdje je Benjamina? XD
Ne bi me čudilo da ovo radi grupa okupljena oko Osmice, oni imaju potrebno znanje i tehniku za ovo, a cilj je stvaranje panike kako bi se dočepali vlasti, spremni su za sve.
Do sad je kako kazu uhapseno osam osoba i sve su djeca. Je li moguce da su vrbovali djecu da ovo rade. Da je neko iz SDA ovo radio, valjda bi ovo radio pred izbore, a ne poslije izbora.
Pa da li je moguće da nisu u stanju da riješe ovu situaciju! Zar nije jednostavnije da po jednog policajca stave kod svake škole i nadzire ulazak i izlazak iz škole!
Pa Klixe, u kojim školama?
nigdje ne piše koje su škole... cccc
Mijenjat zakon. Kaze "dijete" 16 godina, ko god je dovoljno star da moze biti roditelj, dovoljno je i star da krivicno odgovara.
Iza ovoga stoji Jasmin Mulahusic poznatiji kao Yasmin Mulahusein
Nadam se da ce sudija u predmetu izreci maksimalne kaze u ovakvim slucajevima. Srednja skola nije obavezna...
Obavezna je druže, nisi upratio.