Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako ce i šmrk izac na kraju
usisivac iz teletabisa
znaci,ovaj je propjevao....
Ja, i.. nista?! Uhapseno par sitnih dilera,oduzeto par vozila i to je to a godinama se dila,prevozi u EU i pere lova kupovinom nekretnina po planinama i moru i placa murija da suti ili da i oni se u vecini slucajeva tale i dileri rade za njih i na kraju balade ovi bogato kovertirani i stranacki postavljeni tuzitelji pustaju na slobodu visestruke povratnike u vrsenju teskih krivicnih dijela...u narodu kazu vrzino kolo..
Pustaju ih jer pocnu plakati kad ih zatvore....
Znaci propjevo je
Putine budi precizan
Ocinkao koga treba i izasli mu ususret
Joj državo. Javno se po gradu priča da i smrk izlazi uskoro. I nastavlja terorisati gradjane... Dobiju po 20 pa nestanu, kao gasiju i mirna grad, ali nema države
Konakovićev pajdo.
Ova naša policija ih nikad nebi uhapsila da nije te aplikacije i stranaca. Pa u Sarajevu djeca u obdaništu znala da je šmrk glavni za drogu ali i onaj šabanović a policija ne zna.
Covjek im bio u bjestvu , i sad ga puste kuci . Ja samo ne razumijem sto ga hapsis ako nemas dokaza da ga ostavis u zatvoru. Svi znaju koliko su droge prodali i da bog da vam opet pobjegao
Trojkin Haver
Nee ovo je haver od Osmice a znamo gdje osmica pripada
postao Sinan Sakic ,i odmah izasao !!! ili kako se to kaze saradnik Tuziteljstva !!! ccc
zar mislite da ce ih teka i tetak osuditi hahaha
Slučajna država
Drzavni igraci nema se sta dalje pricati o ovoj prciji od zemlje