Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aaaa glupog teksta ocm
Koliko god da je tekst glup, to nije nista u usporedbi sa onim ko vodi policiju, t.j. direktor policije. Ne znam cime taj upravlja i cime se bavi, ali kantonalnom policijom sigurno ne.
I sta ste vi ovdje objavili, da je su vatrogasci dosli do tibre, zasto, zbog cega nista, svasta
Stan u ovoj Vuko#ebini 3500 po m2 pa i vise. Uzas
da nije u nekom od stanova pronađena bomba iz 2. svjetskog rata?
Sta se ovo desava
Jel skočio na kraju???
Gospodja, psihicki nestabilna je pokusala da skoci sa zgrade ali se povukla u stan u momentu kada su uspjeli da joj provale u stan. Odveli su je. Lp i ne pisite gluposti.
Operativni centar ne zna sta im rade jedinice na terenu. Direktor policije koji rukuvodi operativni dio je davno bio zreo za otkaza.
Ne, nego operativni centar nije dobio službeni zapisnik, dobija ga na kraju intervencije. Ne smije u toku bilo kakvei ntervencije davati informacije
Hajd nek je dobro završilo. Je li?
jeste
Geto
MUP KS nije upoznat sa djelovanjem policije oooo troojaneriiii.
Ona se stisla dole I nisu mogli da se odlijepe,a on kasnio kući jbg