Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZA PRIMJER OSTALIM MALOLJETNICIMA OSUDIT BAR 5 GODINA POPRAVNOG ZAVODA.
A ubice i dalje osudivy na par godina?
U rudnik.na prugu da cisti parkove.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mali nije malo dobar u glavu
Treba naci nacin da se pozivanjima u skole stane u kraj, na ovaj nacin previse se remeti radni ciklus ogromnog broja ljudi. Ovog momka treba prije svega odvesti na psiholosku procjenu.
Sad nek sluša pjesmu k.p. dom od dubioze kolektiv.
nije mi dobro kada procitam komentare,u gradu se setka min.20 teskih kriminalca a vi bi nekoga malca strpali u zatvor na par godina
Ja bi ga zaposlio u OSAu ili SIPU.
Robin Hood , škole su svakako debilane .
Ispises se i problem rjesen
Malac SDA, ne voli školu!
PRIJE DA JE NIPOVAC ONI NEMAJU NI POTVRDE NI O BILO CHEMU A IMENOVANI SU. IDU HAPSENJA KME KME
Ok,mali je napravio grešku i treba biti kažnjen.Ali sa malim se trebaju pozabaviti socijalne službe da se poslije pritvora normalan vrati u život.Jer ipak je to dijete od 16 godina.Nego hoće li u pritvor ovi iz kamenoloma,što izazvaše prirodnu kataklizmu?!Kako tu ne vidimo hitrost pravne države.
I roditelje kazniti za primjer drugima
Uhapsiti roditelja na min 3 god Zenice, i naplatiti svu stetu, izlazke policije, kdz-a, stanja pripravnosti,... minimalno 50k, a posebno za nanesenu bol i strah zbog izazivanja opste javne opasnosti, skolarcima, roditeljima kao i sugrađanima. Ovo je ba udar na drzavu!
Hvala Bogu da se tebe ne pita nista....
Dobro ga vaspitati a babuki kaznu da mu se glava zavrti...
Sad će babo angažovati advokata s mjeseca da ga oslobodi i hvaliti se u mahali kako mu je mali zajeban, a u stvari nije svjestan da mu je mali uvijek mali! Pih
Samo hapsi. Čim njemu mater i otac moraju nositi pakete u zatvor u 16. godini to i ne treba puštati sa robije. Uštedit će se na suđenjima, platama advokatima Itd.
Samo prste skratiti kojim je kucao dojave nek se zna..
Sad naplatite sve intervencije policije i specijalnih jedinica, troškove administracije itd. Neka plaća do penzije I od penzije ako treba. Javiti svim bankama i centralnom bankovnom sistemu da gdje god otvori račun da mu se skida novac za te troškove. Neka mu ostave za kuflu i jogurt. Ne vidim razloga da mi porezni obveznici plaćamo išta id toga!
IME I PREZIME!NJEGOVO I ONIH KOJI SU GA SKLEPALI!