Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drzava je sazrela za reset.
Prvo bih ukinuo sve olaksavajuce okolnosti u krivicnom procesu, pa bih ukinuo sve pausale izabranim parlamentarcima i clanovima komisija i odbora nek rade oni koji vole drzavu, pa bih ukinuo sve nedrzavne fakultete, pa bih trazio porijeklo novca za sav kapital, pa bih ukinuo dvojna drzavljanstva..
dragan...dvojna drzavljanstva samo sa zemljama s kojima granicimo jer su ona uzrok manipulisanja narodom...oduzeti sve dodatke na platu svima i onda dijeliti pravedno bonus prema ucinku rada..ni tuzilastvu ni policiji ne isplatit ni marku ako nema ucinka rada
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta se desava sa Gradaćac,em ubistva em razvodi non stop
Pohlepa, bahatost i nemoral. Dosta ljudi se u Gradaccu silno obogatili a pri tom da ranije nisu imali nista, ne mogu da se nose sa tim. A ostali gledaju i padaju u depresiju i ocaj. Da ne pricam o turskin serijama i prekodrinskim programima. Pad sistema, moralne vrijednosti vise ne postoje
bilbao ne pricaj gluposti vidis da neko manipulise i vuce konce..citaj sta radi crna ruza iz srbije a kazu ima ih i u eresu..gradacac nije daleko
Islam kaže kad se rašire ubistva da uvijeni neće znati zbog čega je ubijen očekujte kraj svijeta ...
Jednog ovakvog su u Sarajevu policajci riješili života u samodbrani, pa ti isti policajci sad moraju u zatvor. Država ne stoji iza policije, policija mora imati ovlasti da upotrijebi vatreno oružje kad ja bilo čiji život ugrožen. Tako bi se broj ovakvih narkomana za godinu dana prepolovio.
Osudi li se ijedan ovaj muskarac sto ubije zenu? Je li ijedan u zatvoru vec? Sta se desava pa imaju tu hrabrost
Blablabla...do narednog dogadjaja u rubrici crna hronika. Narod koji se ne dize u proteste u ogromnom broju bolje i ne zasluzuje.
Pise u komentarima policija se nije odazvala na ooziv,kompletnu stanicu zamjenit Gradacac je predivan grad,najcisci u kojem sam bio,narod gostoprimljiv... SRAMOTA ZA POLICIJI Sklanjajte narkomane s ulice,pohapsite dilere
Sud treba malo pojaćati kazne za ovakve Doživotna Robija baš je junak staricu napao pa budi patriota pa muškarca napadni.
Sto je ubio? Dajte novinari malo rasvjetlite slucaj, da znamo sta je u pitanju. Jel mu mati? Jel mu nena? Velika je razlika u godinama. Sta je motiv? Javnost ima pravo da zna uzrok.
Nemamo cenzura kao nekad u novinarstvu i medijima. Nasilje će biti u porastu sve dok su udarne vijesti i detaljno opisane. Zasto? Zato sto nasilnici vole da se čita o njima. Dajete im vjetar u ledja hoće li iko razumom rijesavamo probleme????
Smrtna kazna se mora vratiti a ponajprije radi ovakvih ubica.
dosta vise ovih sablona i odgovora ima li pres konferencija policija i advokata..ima li gradonacelnika zivog ima li kakava presskoferncija nadleznih o ovome
Kako je Nikšić preuzeo federaciju gine nam narod kao u vrijeme rata. Ostatak će od siromaštva jer poskupilo sve. I struja i telecom usluge i hrana....Ostat će samo oni da se vozaju u Touareg-ima i Audijima.
Jeste, do Niksica je, on je kriv sto je u Gradaccu nikao idi ot prije 33 godine.
Statistika je neumoljiva i protiv tebe. Uzmi digitron i skontat ćeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka ulica da uma ordinaciju psihologa i psihijatra i napraviti jedan preventivni pregled za svakog stanovnika BiH.Strucnim pristupim pomoci onima kojima se jos moze pomoci.
Upotreba narkotika može biti način da se izbjegne suočavanje s teškim životnim situacijama, kao što su siromaštvo, nezaposlenost, obiteljski problemi ili trauma.
Jeste, kao i moze biti uzrok ovakvih tragicnih dogadjaja...
Kada govorimo o konzumentu narkotika koji slijedi tradiciju jedne od monoteističkih vjerovanja te je istovremeno neobrazovan, susrećemo se s nekoliko čimbenika koji mogu utjecati na njegovu situaciju
Alija trmvu iz jakmu bejem
Alija kriv za ovo? Pa ako je i od bota....puno je.