Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U srbovanju vam je spas
Podrzaje Dodika a kao nesta zali se... Crnadak nema smisla
Da smo krenuli evropskim putem kako smo startovali prije 10 godina, danas bi prosjek plate bio 1500 eura, ali ne, čekamo da dođu braća Putin i Vučić na bijelom konju, šta ste tražili to ste dobili.
To su gradjani koji zaokruzuju Dodaru vec 30 god
Najvažnije je, ko je ortodoks, musliman il katolik. Hebo pare, penzije, školovanje, život. Umrijet ćemo svi i ništa nećemo ponijeti, al ćemo barem provesti život sa tim, da svako zna kakve sam vjere i biću sluga koruptnim političarima. Zato me je majka rodila MALO RAZMISLTE ZBOG ČEGA I ZAŠTO TROŠITE ŽIVOT. A Crnadak gleda kupus a jede meso
Ko se zamjerio Jenkijima, nikad i niko nije dobro prosao. Zavrnuta pipa poodavno, spora i bolna smrt vec uzima prve ljude. Kraj je poceo!
Gospodjepolitika vele gazde
Ma nisu vazni gradjani , njima je super .Za njih je najvaznije da Mile ima sve sto mu treba ... rekao Mile , bice vise kontejnera .
Ma sta vas briga, ovaj mjesec ima penzije, to je bitno
Manji napredni entitet u kojem ruže cvjetaju svaki dan
Ne znam kako za koga ali znam da za mene nikad bolje nije bilo samo da potraje.
Živjela Republika Bosna i Hercegovina!!!
Ovako je propala i Istocna Njemacka
sve je to cemerno,znamo mi da jedva živite
A tek sta cete zateci ako dodjete na vlast, bankrot, stecaj, likvidacija.
i Dodik i Crnadak imaju isti cilj samo drugačiji put do njega
Dajte više, šta kukate, smjenite toga ?možda? koji vam vedri i oblači tako dugo da vam i pamet rasteže ko dijete žvaku.. I Dodu i Čovu, treba istisnuti sa političke scene, pod hitno PRIJEVREMENA PENZIJA. To je spas za vas i nas.. Udri Muški
Rješenje se zna, samo raditi na jacanju drzave BiH i uklanjanju blokada kroz zakonska rješenja i parice ce opet teći pomalo... Separatizam ili socijalni bunt, a poslje ko zna, sve je moguce ako se na vrijeme ne utekne i skloni bogatstvo. Zatvor, zaplijena nelegalno stecene imovine od drzave BiH, morate se odluciti, cak i Dodo!
Treba birati, ili Srbovanje (Bosnjacenje, Kroatisanje) ili pružanje zapadu onoga sto zeli... najbolji primjer je Kosovo, tj. Albanci, oni cak podilaze i Izraelu jer znaju da je tu novac...