Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da ne da je jedna boli bi ste u BIH a me u Americi zato ne rise.
Osim predavača bilo 4? 6? max 10 ljudi
Ima li ko sa bosanskim pasošem, domoljupci?
@Lektorzabusava Pa ne treba im pasos, imaju Americki tako da mogu gdje god zele. A naravno imaju dvojno drzavljanstvo. U Americi su ljudi SLOBODNI da zive punim plicima, bez sputavanja itd. Mozes sanjati, i ako si vrijedan i uporan ostvarivati snove. https://www.youtube.com/watch?v=LasrD6SZkZk
Domovina je jedna, zove se SAD
Sto se ne vratite u domovinu braco, ovako domovina je jedna USA
Vratili bi se ali skupe im karte.
Samo malo!!Vi tvrdite da su sve tri nacije u BiH Bošnjaci !!Hrvati nisu Hrvati i Srbi nisu Srbi jer su oni svi zajedno Bošnjaci !!???Ja na ovom susretu ne nađoh nijednog Antu Bošnjaka,a ni Milorada Bošnjaka!!??Kako to??
zato sto nisu svjesni svog identiteta. citaj izjave ilije garasanina i ljudevita gaja pa ces vidjeti